Trabzonspor'dan Simon Kjaer atağı!

Fenerbahçe’nin yakından izlediği Simon Kjaer'e Trabzonspor'da talip oldu. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen bordo-mavililer, Ndiaye’den sonra ikinci bombayı yıldız futbolcuyu alarak patlatmak istiyor.

SPOR 03.01.2020, 09:59 12.01.2020, 16:20
Trabzonspor'dan Simon Kjaer atağı!

Sezonun ilk yarısında hücum hattında sorunla karşılaşmayan, Lider Sivasspor ile beraber Süper Lig’in en çok gol atan takımı konumunda olan Trabzonspor, savunmada ise bu istikrarı sağlayamadı. Stoperlerinden istediği verimi alamayan Karadeniz ekibinin devre arasında bu bölgeye bir ya da iki flaş transfer yapacağı tahmin ediliyor. Bordo-mavililerin ilk adımı attığı, Fenerbahçe’ye döneceği tahmin edilen Simon Kjaer için girişimlere başladığı iddia edildi.

Kiralamak istiyorlar

Fanatik'te yer alan habere göre; başarılı oyuncunun ilk yarıda kiralık olarak oynadığı İtalyan takımı Atalanta, Sevilla ile sözleşmenin feshi için anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki Danimarkalı oyuncuyu kiralamak için temaslara başlayan Trabzonspor, hem İspanyol ekibini hem de Kjaer’i ikna etmek için büyük çaba sarf edecek. Kadrosunda yer alan Sosa, Sturridge ve Obi Mikel gibi dünya yıldızı oyuncuları referans olarak kullanan Karadeniz temsilcisi, transferi kısa süre içerisinde bitirecek.

Yorumlar (0)