Trabzonspor'dan Oğuzhan Özyakup hamlesi!

Yusuf Yazıcı’nın eksikliğini doldurmak için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman’ın önüne Yunus Mallı ve Oğuzhan Özyakup'u getirecek.

SPOR 10.11.2019, 15:34 10.11.2019, 15:37
Trabzonspor'dan Oğuzhan Özyakup hamlesi!

Trabzonspor yönetimi, Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Devre arasında özellikle Yusuf Yazıcı’nın yerini doldurmak isteyen bordo-mavili takımın listesinde iki isim yer alıyor.

İlgili resim

Bordo-mavili kulübün bu mevki için ilk adayı Yunus Mallı olacak. Wolfsburg’ta forma giyen millî futbolcu, Bundesliga’da 10 hafta geride kalırken hiçbir karşılaşmada ilk 11'de kendisine yer bulamadı. 27 yaşındaki futbolcuyu ikna eden Trabzonspor, Alman ekibiyle görüşmelerine devam ediyor.

İlgili resim

Beşiktaş’ta son zamanlarda çok fazla forma şansı yakalayamayan ve oynadığı maçlarda da eleştiri oklarının hedefi olan Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlı kulüp tarafından gözden çıkarıldı. Bu gelişmelerin ardından harekete geçen Trabzonspor, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi transfer konusunda yoğun çabalar neticesinde ikna etti. Trabzonspor yönetiminin çok  kısa süre içinde Oğuzhan Özyakup ile görüşme gerçekleştirecek.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, her iki oyuncuyla da anlaşmayı sağlayacak, transferde son kararı teknik direktör Ünal Karaman verecek.

Yorumlar (0)