Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye çalım! Maxi Gomez'den mesaj var!

Fenerbahçe'ye transfer çalımı atan Trabzonspor, Valencia'nın 26 yaşındaki golcüsü Maxi Gomez ile anlaştı. Bordo mavili taraftarlara Trabzonspor'un Twitter hesabından mesaj gönderen Gomez, "Geliyorum, bize her yer Trabzon." dedi. Uruguaylı forveti İstanbul'a getiren Trabzonspor, bu transfer için Valencia'ya 6 milyon avro ödeyecek. İşte detaylar...

SPOR 01.09.2022, 14:23 01.09.2022, 15:16 Hakan Öksüz
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye çalım! Maxi Gomez'den mesaj var!

Transfer sezonunda hareketli günler geçiren Trabzonspor, golcüsü Cornelius'u Kopenhag'a kaptırmıştı. Avrupa'daki transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kala golcüsünü kaybeden ve Abdülkadir Ömür kriziyle sarsılan bordo mavili yönetim, peş peşe yaptığı hamlelerle psikolojik üstünlüğü ele geçirdi.

"Geliyorum, bize her yer Trabzon"

Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için uğraştığı Uruguaylı golcü Max Gomez, Trabzonspor ile anlaştı. Cornelius'u 6 milyon avro bedelle Kopenhag'a satan bordo mavililer, 26 yaşındaki forvetle anlaştı. 2019'dan bu yana La Liga ekiplerinden Valencia'da top koşturan Maxi Gomez, bordo mavili taraftara "Geliyorum, bize her yer Trabzon!" mesajını gönderdi. Golcü futbolcunun mesajı, Trabzonspor'un resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Valencia'ya 6 milyon avro ödenecek

Jorge Jesus önderliğindeki Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Maxi Lopez'in saatler içinde Trabzonspor ile anlaşması, sosyal medyanın gündemine oturdu. Öğle saatlerinde İstanbul'a inen Maxi Gomez'in, kendisini bordo mavili formaya bağlayacak 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Karadeniz ekibinin Valencia'ya 6 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Trabzonspor'un transferleri

Bir süredir sakatlığı nedeniyle Marek Hamsik'ten yoksun şekilde sahaya çıkan trabzonspor, Visca'dan da 4 ay mahrum kalacak. Cornelius'u satan bordo mavililer, son haftalardaki transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Stoper bölgeye Marc Bartra'yı monte eden bordo mavililer; Larsen, Gbamin, Trezeguet, Bardhi, Lahtimi, Umut Bozok ve Naci Ünüvar gibi isimleri renklerine bağladı.

Yorumlar (0)