Trabzonspor'dan duygusal videolu uyarı! Özkan Sümer, Kazım Koyuncu, Eren Bülbül...

Bu hafta sonu Antalyaspor maçında alınacak bir puanla şampiyonluğu garantileyecek olan olan Trabzonspor, şehirde silahlı kutlama yapılmaması konusunda yoğun çaba harcıyor Bordo-mavililer, hazırlanan özel videoyla taraftarlara uyarı yapıldı.

SPOR 27.04.2022, 16:32
Trabzonspor'dan duygusal videolu uyarı! Özkan Sümer, Kazım Koyuncu, Eren Bülbül...

Süper Lig´de 1 puan daha alırsa şampiyonluğunu ilan edecek olan Trabzonspor, kutlamalar sırasında silahla ateş açılmaması için hazırlanan ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ şeklindeki kampanyaya, bordo mavili camiayla özdeşleşen ve yaşamını yitiren ünlü isimlerin de temsili olarak yer verildiği videoyla dikkat çekti.

“Mutluluğa kurşun sıkma”

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak ve 1 puan alması halinde şampiyon olacak olan Trabzonspor´da, bir taraftan erken kutlama heyecanı devam ederken, diğer taraftan da kutlamalarda ateş açılmaması konusunda hazırlanan `Mutluluğa kurşun sıkma' başlıklı kampanyaya sık sık vurgular yapılıyor.

Farkındalık sağlayarak, kampanyaya destek sunan Trabzonspor Kulübü, sosyal medya üzerinden bir videolu paylaşım yaparak, ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ şeklindeki kampanyaya tekrar dikkat çekti.

Bordo mavili camiayla isimleri özdeşleşmiş olan ve yaşamını yitirmiş ünlü isimlere de yer verildiği video, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Trabzonspor´un duygulandıran paylaşımı şu şekilde:

Yorumlar (0)