Trabzonspor'dan açıklama

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın hafta içinde ameliyat olmasının planlandığı açıklandı.

SPOR 07.09.2019, 17:50 07.09.2019, 17:54
Trabzonspor'dan açıklama

Bordo-mavili kulübün, internet sitesinde yer alan haberde sağlık kurulu başkanı Yaşar Kibar Güven, Abdulkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın ameliyat edileceğini duyurdu.

Güven açıklamasında, "Abdülkadir Ömür'ün tedavi sürecinde yapılan tetkikler ve çekilen MR sonrası, sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır. Ayrıca Ümit Milli Takımı'mızın kampından dizindeki ağrıların artması sonrası ayrılmak zorunda kalan Yusuf Sarı'nın da yapılan incelemeler ve çekilen MR neticesinde sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın cerrahi operasyonu önümüzdeki hafta içinde planlanmaktadır." ifadelerini kullandı.

Abdülkadir, UEFA Avrupa Ligi'nde AEK ile oynanan Play-Off rövanş maçının 44. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Oluşan ödem nedeniyle sol diz ekleminden sakatlık yaşayarak ameliyat olacak olan başarılı futbolcunun, 5-6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de toplam 6 maçta forma giyen 20 yaşındaki genç oyuncu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistle oynamıştı.

Yorumlar (0)