Trabzonspor'da play-off heyecanı! İşte muhtemel rakipler...

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Türkiye’yi temsil edecek olan Trabzonspor’un muhtemel rakipleri belli oldu. 

SPOR 29.07.2022, 13:46
Trabzonspor'da play-off heyecanı! İşte muhtemel rakipler...

Fenerbahçe’nin Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’e elenmesi sonrası Şampiyonlar Ligi’ndeki tek Türk temsilcisi konumuna gelen Trabzonspor’da play off heyecanı yaşanıyor. Play-off turundaki rakibini merakla bekleyen bordo-mavililer, turu geçerek adını gruplara yazdırmayı hedefliyor. 



Rakipler belli oldu

2 Ağustos Salı günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek olan kura çekimi öncesi Trabzonspor’un muhtemel rakipleri de belli oldu. Play-off turunda bordo-mavililerin rakibi olması muhtemel olan takımlar şu şekilde sıralanıyor:

• Kopenhag

• Kızılyıldız-Pyunik eşleşmesinin galibi

• Sheriff-Viktoria Plzen eşleşmesinin galibi

• Ludogorets-Dinamo Zagreb eşleşmesinin galibi

Turu geçerse gruplara kalacak

Salı günü gerçekleştirilecek olan kura çekimi ile play-off turundaki rakibini öğrenecek olan Trabzonspor, bu turu da geçmesi halinde adını gruplara yazdıracak. Şampiyonlar Ligi’ndeki grup kuraları ise 25 Ağustos tarihinde çekilecek. Bordo mavililer eğer play-off turunu geçemezse, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. 



Abdullah Avcı Avrupa’da başarı istiyor

Geçen sezon Abdullah Avcı yönetiminde tarihi bir sezon geçiren Trabzonspor, yıllar sonra şampiyon olarak taraftarlarının yüzünü güldürdü. Transfer sezonunda Anthony Nwakaeme ile yolları ayıran bordo-mavililer, Trezeguet, Denswil, Eren Elmalı, Larsen ve Doğucan Haspolat ile sözleşme imzalayarak gücüne güç kattı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne ayrı bir önem veren Abdullah Avcı’nın mutlaka gruplarda yer almak istediği öğrenilirken, play-off heyecanı da şimdiden takım içinde yaşanmaya başladı. 

Yorumlar (0)