Trabzonspor'da Orhan Ak dönemi

Trabzonspor, Orhan Ak ile sezon sonuna değin devam etme yönünde karar aldı.

SPOR 27.03.2023, 20:50 28.03.2023, 13:41
Trabzonspor'da Orhan Ak dönemi

Trabzonspor Kulübü, antrenör Orhan Ak ile sezon sonuna değin çalışılması yönünde karar verdi.

Bordo-mavili kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulunun gerçekleştirdiği toplantıda, sezon sonuna değin teknik direktör olarak Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verildiği kaydedildi.

Bahse konu açıklamada, "Teknik direktörümüz Orhan Ak ve teknik ekibinin başarılı olacağına ilişkin inancımızı kıymetli camiamıza ve değerli kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan dönemi

Trabzonspor'un olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ertuğrul Doğan seçilmişti.

Hayri Gür Spor Salonu'ndaki genel kurulda oy kullanma hakkı bulunan 9 bin 278 mensubun, 1.231'i toplamda 19 sandıkta oyunu kullanmıştı.

Doğan, 1.129 geçerli oyun 919'unu almış ve 20 aylığına bordo-mavililerin başkanlığına getirilmişti.

Ertuğrul Doğan, bordo-mavililerin yeni başkanı olmaktan dolayı büyük gurur ve onur duyduğunu dile getirerek, "Bu yüce görevi en iyi  şekilde harfiyen yerine getireceğimin, yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımla beraber Trabzonspor çıkarlarını ön planda tutacağımızın buradan sözünü veriyorum. Yegane gerçeğimiz Trabzonspor'un menfaatleri olacak." diye konuşmuştu. 

Doğan, daha evvelki konuşmasında "Yepyeni bir hikayeye başlıyoruz." dediğini anımsatarak, şöyle devam etmişti:

"Bu hikayedeki kahramanlar Trabzonspor camiasının bileşenleri, yani sizlersiniz. Çok büyük bir aileyiz ve halihazırdaki problemleri ortadan kaldırabilecek kültüre, hafızaya ve kuvvetli bir iradeye sahibiz. Hiç kimse karamsarlığa kapılmasın, endişe de etmesin. Hep beraber aydınlık yarınlara doğru yürüyeceğiz. Dün ve bugün gerek Türkiye'nin değişik kentlerinden gerek Trabzon’dan gerekse Avrupa’dan kongremize iştirak ederek yanımızda olan, gelememelerine rağmen ilettikleri mesajlarla desteklerini gönderen herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah yolumuzu açık etsin."

Olağanüstü genel kurulda ayrıca yönetim kurulu için bireysel olarak aday olan Muhammet Başkan 54, Aydın İskender 54, Levent Sekban 60, Harun Özdemir 55, Recep Bakırtaş 54, Deniz Erçin 52 oy alarak listeye girememişti. 

Yorumlar (0)