Trabzonspor'da Onazi ve Ivanildo Fernandes'le yollar ayrılıyor!

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında avantaj elde etmek isteyen Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Onazi ve Ivanildo Fernandes ile de yollarını ayırmayı düşünüyor.

SPOR 06.01.2020, 10:13 12.01.2020, 16:04
Trabzonspor'da Onazi ve Ivanildo Fernandes'le yollar ayrılıyor!

Badou Ndiaye transferi ile şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan  Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bordo-mavililerin önünde bir engel bulunuyor. 14 yabancı oyuncu kontenjanını dolduran Trabzonspor, yeni transferlerin önünü açmak amacıyla birkaç yabancı futbolcusuyla vedalaşmak zorunda kalacak.

Bu doğrultudaki ilk oyuncunun geçtiğimiz sezon aşil tendonu kopan ve yaklaşık 1 yıl sahalardan uzak kalan Ogenyi Onazi olduğu ileri sürüldü. Henüz istenilen performansı ortaya koyamayan Nijeryalı oyuncunun, sözleşmesi her an feshedilebilir.

Stoper hattını güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor'da gönderilmesi planlanan bir diğer oyuncu  ise İvanildo Fernandes. Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’dan kiralık olarak gelen 23 yaşındaki oyuncunun da kiralık sözleşmesi iptal edilebilir.
 

Yorumlar (0)