Trabzonspor'da Marcelo Guedes sesleri!

Lyon’dan ayrılacağı düşünülen Brezilyalı stopere Beşiktaş’ın ardından Trabzonspor da talip oldu. Bordo-mavililer, başarılı futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

SPOR 07.01.2020, 09:13 12.01.2020, 15:53
Trabzonspor'da Marcelo Guedes sesleri!

Fransız ekibi Lyon'da oynayan Marcelo Guedes’in, geride bıraktığımız yılın son haftalarında taraftarlarla problem yaşamıştı. Taraftarların kendisine olan olumsuz tutumu karşısında özellikle ailesinin güvenliğinden endişe duyan Marcelo’nun, takımdan ayrılma kararı aldığı ileri sürülmüştü. Başarılı oyuncunun, bu hafta içerisinde menajeriyle beraber yönetimle masaya oturacağı ve ayrılık kararını yineleyeceği belirtildi. Yalnızca futbol oynamaya konsantre olacağı ve mutlu olacağı bir yere gitmek isteyen Brezilyalı yıldıza Türkiye’den Beşiktaş’tan sonra Trabzonspor’un da talip olduğu ifade edildi.

En son Fenerbahçe’nin eski oyuncularından olan ve Sevilla’dan kiralık olarak Atalanta’da forma giyen Simon Kjaer’den vazgeçen Trabzonspor'un, Süper Ligi de çok iyi bilen Marcelo için düğmeye bastığı dile getirildi. Oyuncunun, Lyon’la oturup, geleceğini netleştirmesini bekleyen Karadeniz ekibinin, önce Sambacı’yı ikna etmeye çalışacağı ve sonrasında ilk etapta satın alma opsiyonlu kiralık teklifini Fransızlar’a yapacağı gelen duyumlar arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)