Trabzonspor'da koronavirüs şoku

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, koronavirüse yakalandı.

SPOR 03.02.2022, 20:19 04.02.2022, 09:21
Trabzonspor'da koronavirüs şoku

Bordo-mavili kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu'nun COVID-19 PCR testi pozitif netice vermiştir. Sayın Ağaoğlu'nun genel sağlık durumu iyi olup izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine ivedilikle başlanmıştır." sözlerine yer verildi.

"4 senelik çalışmanın meyvesi"

Ağaoğlu, kulüp dergisindeki yazısında, kulübün ortaya koyduğu başarının birkaç sebepten dolayı sıradan olmadığını söyledi.

Spor kamuoyunda halihazırda birçok kişinin skor tabelasında veyahut puan durumundaki rakamlardan ibaret olarak gördüğü şeyin yaklaşık 4 senelik çalışmanın meyvesi olduğunun altını çizen Ağaoğlu, şu sözleri sarf etti:

"Göreve başladığımız ilk günlerden bu yana sürdürülebilirlik ve sistem temelli çizdiğimiz yol haritasına sadık kalmayı başardık. Bundan böyle de hedeflerimiz doğrultusunda aynı kararlılık ve sadakatle yürüyeceğiz. Bu sezonun 1'inci sıradaki takımını kucakladığımız gibi, geleceğin takımını da birlikte inşa edeceğiz. Bu sezon elde edilen başarıyı sıra dışı kılan bir diğer unsur, en iyi kucaklaşma sözüyle ifade edilebilir. Camianın her bir birleşeni, futbolcusu, taraftarı, personeli, kısacası yıllardır içerisinde biriktirdiği büyük özleme yanıt arayan herkes birbirine sıkıca kenetlendi. Başarı formülündeki çarpan hanesine her şeyden evvel bu dayanışma yazılmalı."

Yorumlar (0)