Trabzonspor'da hedef Todor Nedelev ve Mustapha Bundu!

Transfer dönemine Ndiaye ile başlayan Trabzonspor, çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Kanatlarına seviye atlatmak isteyen bordo-mavili ekip, Mustapha Bundu ve Todor Nedelev için temaslara başladı.

SPOR 05.01.2020, 16:43 12.01.2020, 16:06
Trabzonspor'da hedef Todor Nedelev ve Mustapha Bundu!

Süper Lig'in ilk devresini zirvenin yalnızca 5 puan uzağında kapatan ve sezon sonunda ipi göğüslemek isteyen Karadeniz temsilcisi, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktörlük görevi için yardımcı hoca Hüseyin Cimşir ile yola devam etme kararı veren Trabzonspor, ilk bombasını Ndiaye ile patlatmıştı. Senegalli yıldız ile orta sahadaki kaliteyi iyice yükselten bordo-mavili ekip şimdi ise gözünü kanat oyuncularına çevirdi. Trabzonspor bu doğrultuda Mustapha Bundu ve Todor Nedelev'i transfer etmek istiyor.

Bulgaristan’ın Botev Plovdiv ekibinde forma giyen Nedelev için bir süredir temaslar devam ediyordu. Görüşmelerde büyük oranda ilerleyen Karadeniz devinin, Bulgar yıldızı, Türkiye’ye davet ettiği ileri sürüldü. Yönetim, kanatlarda oynamasının yanı sıra forvet arkasında da görev yapabilen 26 yaşındaki futbolcunun transferi ile 34 yaşındaki Sosa’nın da rahatlayacağını düşünüyor. Bu doğrultuda hem Nedelev hem de Plovdiv’le görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

Botev Plovdiv Teknik Direktörü Ferrario Spasov, Bulgar basınına demeç verdi. Nedelev’in ayrılık ateşini yaktığını dile getiren Spasov, “Nedelev’e yabancı kulüplerden teklifler var. Kendisi de artık yurt dışında oynama zamanı geldiğini ve ayrılacağını bana bildirdi” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)