Trabzonspor bir ilki yaşamak istiyor!

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında bir ilki yaşamak istiyor. Bu zamana kadar sahasında Akdeniz temsilcisine karşı galibiyet elde edemeyen bordo-mavili kulüp, siftah yapmak istiyor.

SPOR 09.11.2019, 13:38 09.11.2019, 14:17
Trabzonspor bir ilki yaşamak istiyor!

Trabzonspor, Süper Lig’in 11. hafta maçında yarın saat 16:30’da Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Abdulkadir Bitigen’in hakemliğini yapacağı maçta Ekrem Kan ve Serkan Ok da yardımcı hakem olarak görev alacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 10 haftada 4 galibiyet, 4 eşitlik ve 2 yenilgi yaşarken, attığı 19 gole karşılık kalesinde 13 gole engel olamadı.

trabzonspor ile ilgili görsel sonucu

16 puana sahip olan Trabzonspor, Alanyaspor karşında 3 puan alarak liderlik yarışına devam etmek istiyor.

7. randevuda buluşuyorlar

Trabzonspor ile Alanyaspor, 7. kez karşılaşacak. İki takım arasında oynanan 6 karşılaşmada bordo-mavili takım 1 galibiyet elde ederken, Alanya ekibi ise 4 galibiyet yaşadı. 1 karşılaşmada ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu karşılaşmalarda Trabzsonspor 5 gol kaydederken, kalesinde 11 gol gördü.

trabzonspor ile ilgili görsel sonucu

Trabzonspor ilki yaşamak istiyor

Trabzonspor’un, Süper Lig tarihinde en düşük galibiyet yüzdesi elde ettiği rakibi Alanyaspor olurken, bordo-mavililer şbu zamana kadar turuncu-yeşilli takımla evinde oynadığı karşılaşmalarda galip gelmeyi başaramadı. Ünal Karaman’ın ekibi, Alanyaspor’a karşı sahasında oynadığı 3 karşılaşmada 2 mağlubiyet, 1 eşitlik elde ederken, 3 gol kaydedip, 6 gol yedi

Yorumlar (0)