Trabzonspor, Beşiktaş'ı 4-1 yenilgiye uğrattı!

Süper Lig'de haftanın son derbisi bu akşam Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynandı.

SPOR 29.09.2019, 20:59 29.09.2019, 21:19
Trabzonspor, Beşiktaş'ı 4-1 yenilgiye uğrattı!

Cemil Usta sezonu 6. hafta programında Trabzonspor, Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Saat 19.00'da Medical Park Stadyumu'nda başlayan karşılaşmayı kazanan taraf 4-1 skor ile Trabzonspor oldu

Karşılaşmanın ilk 11'leri:

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Mikel, Abdülkadir Parmak, Kamil Ahmet, Sosa, Nwakaeme, Sörloth

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Necip, Vida, Caner, Atiba, Dorukhan, Boyd, Oğuzhan, N'Koudou, Burak

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı, Caleb Ekuban ve tedavileri devam eden Onazi ile Fernandes karşılaşmada forma giymedi.

Beşiktaş'ta ise cezası bulunan Ljajic'in yanı sıra Douglas ile Diaby'i yedek kulübesine çeken Avcı, bu oyuncuların yerine ilk 11'de Vida, Oğuzhan ve Boyd'a görev verdi.

Dorukhan'dan kendi kalesine gol

Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta Dorukhan Toköz'ün ters vuruşuyla karşılaşmanın 31. dakikasında top ağlara gitti ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

Karşılaşmadan önemli dakikalar

Karşılaşmanın 24. dakikasında Abdülkadir Parmak rakibi N'Koudou'ya yaptığı faul sonrası hakem Ali Palabıyık tarafından sarı kartını gördü.

Topu kendi ağlarına gönderen Dorukhan Toköz, 33. dakikada bu sefer de maçın hakemi Ali Palabıyık tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

37. dakikada siyah-beyazlı takımdan bu sefer de sarı kartı gören isim Necip Uysal oldu.

Karşılaşmanın 42. dakikasında Jose Sosa müthiş bir golle takımını 2-0 öne geçirdi.

Trabzonspor'dan John Obi Mikel  44. dakikada Oğuzhan'a yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.

Karşılaşmanın ilk yarı uzatma dakikalarında Hüseyin Türkmen, Vida'ya yaptığı sert faul sonrası sarı kartı gören isim oldu.

Karşılaşmanın 64. dakikasında Trabzonspor Sörloth ile golü bulurken yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. VAR kontrolü sonrası golün geçerli olduğu anlaşıldı ve Trabzonspor skoru 3-0'a yükseltti.

79. dakikada Güven Yalçın, Beşiktaş'ın karşılaşmadaki ilk golünü attı.

Nwakaeme'nin golü ile 88. dakikada skor 4-1 oldu.

Maça büyük ilgi

Bordo-mavili taraftarlar, Beşiktaş karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi. Medical Park Stadı tribünlerinin tamamına yakınını dolduran bordo-mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi sahaya ısınmaya çıkan futbolculara da alkışlarla moral verdi. Beşiktaş taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün önemli kısmını doldurarak zorlu deplasmanda takımlarına destek oldular.

​​​​​​

Düğünden çıkıp karşılaşmayı izlemeye gelen çift tribünde dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlar (0)