Trabzonspor bayraklarını indiren 4 kişi spor müsabakalarından men edildi

Trabzonspor adım adım şampiyonluğa giderken pek çok şehirde şampiyonluk kutlamaları için hazırlıklar yapılıyor. Samsun’da da benzer bir hazırlık yapıldı ancak şehirde cadde ve sokaklara asılan Trabzonspor bayrakları 4 kişi tarafından indirildi. Olaya karışan 4 kişi spor müsabakalarından men edildi.

SPOR 28.04.2022, 10:02
Trabzonspor bayraklarını indiren 4 kişi spor müsabakalarından men edildi

Trabzonspor Spor toto Süper Lig’de adım adım şampiyonluğa koşuyor. Abdullah Avcı yönetiminde oldukça başarılı bir grafik çizen Karadeniz ekibi bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmek için bu hafta sahaya çıkacak. Fenerbahçe’nin en erken şampiyon olma rekorunu egale etmek isteyen bordo mavililer için tüm şehirlerde şampiyonluk kutlaması adına hazırlıklar yapıldı.

Adli işlem başlatıldı

Samsun’da da benzer bir hazırlık vardı ancak şehirde cadde ve sokaklara asılan Trabzonspor bayrakları 4 kişi tarafından indirildi. Bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden 4 kişi daha sonra bu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube ekipleri, 4 kişiyi gözaltına aldı. Daha sonra olaya karışan 4 kişi hakkında ‘6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna muhalefet' suçundan adli işlem başlatıldı. Bu kişiler ayrıca spor müsabakalarından da men edildiler.

Yorumlar (0)