Trabzonspor, bayrak parçası alana NFT hediye ediyor

Trabzonspor yönetimi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan takım bayrağının parçalarını internet sitesi üzerinden satışa çıkarttı. Bayraktan herhangi bir parça alan taraftarlara ise ücretsiz NFT verileceği duyuruldu.

SPOR 02.05.2022, 08:32 03.05.2022, 11:44
Trabzonspor, bayrak parçası alana NFT hediye ediyor

Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde şampiyonluğunu ilan etti. Ligin bitmesine yaklaşık bir ay kala ilan edilen şampiyonluk, yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Bu kutlamalar kapsamında Trabzonspor bayrağı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asıldı. Kulüp, dev bayrağın ne yapılacağı konusunda ise kararını verdi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre bayrak, parçalanıp dağıtılacak.



1967 eşit parçaya bölündü

Trabzonspor bayrağı dijital ortamda 1967 eşit parçaya bölündü ve bu parçalar kulübün resmi internet sitesi üzerinden satışa çıkartıldı. “Adını Tarihe Yaz” isimli kampanya kapsamında bayrağın bütün halini ve kesilmiş halini internet sitesinden görebilen taraftarlar, istedikleri parçayı satın alabilecek. Kulüp bu satışı “tarihi fırsat” olarak ifade etti.



Taraftarlara NFT verilecek

Trabzonspor kulübü, 1967 adet parçadan herhangi birini satın alan taraftarlara bir de ücretsiz NFT verileceğini kaydetti. Bu NFT ile yeni sezondaki maçlarda gerçekleştirilecek olan pek çok fırsattan faydalanılabileceği ifade edildi. Bayrak, şampiyonluk kutlamaları sona erdikten sonra köprüden indirilip sahiplerine teslim edilecek. Bayrağın 1967 parçasından biri ise kulübün Şamil Ekinci Müzesi’nde sergilenecek.

Yorumlar (0)