Trabzonspor, Atletico Madrid ve Roma'yı solladı!

Spor Toto Süper Lig’in bitimine kısa bir süre kala, elde ettiği ciddi puan farkı ile şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Trabzonspor, fan token etkileşimiyle de pek çok Avrupa devini geride bıraktı. 

SPOR 16.04.2022, 13:17 16.04.2022, 13:23
Trabzonspor, Atletico Madrid ve Roma'yı solladı!

Trabzonspor taraftarlarının, kulübün fan tokenlarına yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Socios.com Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Sema Tuğçe Dikici, bordo-mavili kulübün fan token etkileşiminde Roma ve Atletico Madrid gibi Avrupa’nın dev takımlarını geride bıraktığını dile getirdi. 

“Trabzonspor, Roma ve Atletico Madrid’i geride bırakmış durumda”

Socios.com’un 100’den fazla ülkede indirilerek kullanıldığını altını çizen Dikici, “Trabzonspor taraftarları dünyanın dört bir yanından fan tokenlarına yoğun ilgi gösteriyor. Bu sayede fan tokenlara etkileşimi değerlendirdiğimizde Trabzonspor, Roma ve Atletico Madrid’i geride bırakmış durumda” ifadelerini kullandı. 

Pek çok alanda küresel ortalık anlaşmasına imza attılar

Türk Spor Yazarları Derneği’nin Trabzon Şubesi’nde açıklamalarda bulunan Dikici, futboldan Formula 1’e kadar pek çok alanda küresel ortalıklara sahip olduklarının altını çizerek, bunlardan birinin de Trabzonspor olduğunu vurguladı.

“Japonya’dan Nijerya’ya kadar Trabzonspor fan tokenlar yoğun etkileşim alıyor”

Socios.com uygulaması içinde Trabzonspor fan tokenların, dünyanın dört bir yanındaki Trabzonsporlular tarafından çok sık bir şekilde etkileşim altında olduğunu gözlemlediklerini belirten Dikici, “Trabzonspor taraftarı her alanda kulübüne desteğini göstermeye devam ediyor. Trabzonspor’un resmi fan tokenı ‘$TRA Fan Token’ o kadar yoğun bir etkileşim görüyor ki, bu alanda İtalya’nın Roma kulübü ve İspanya’nın Atletico Madrid kulübü ile kıyasladığımızda Trabzonspor’un çok daha üst seviyede bir istatistiğe sahip olduğunu görüyoruz. Japonya’dan Nijerya’ya kadar Trabzonspor fan tokenlar yoğun etkileşim alıyor” dedi. 

Trabzonspor ile olan ortaklık 2020 yılına dayanıyor

Yaklaşık 2 yıldır Trabzonspor ile iş ortaklıkları bulunduğunu hatırlatan Dikici, Trabzonspor ile hayata geçirilen anlaşmadan dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, tüm Trabzonsporluları kulüplerine destek olmaya davet etti. 

Yorumlar (0)