Trabzonspor'a sürpriz sol bek: Tyler Blackett

İngiliz basınından Trabzonspor için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İngiltere Championship’te Reading'de forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan sol bek Tyler Blackett için bordo-mavili ekibin devrede olduğu ileri sürüldü.

SPOR 15.01.2020, 12:41 15.01.2020, 12:48
Trabzonspor'a sürpriz sol bek: Tyler Blackett

Süper Lig'in ikinci yarısı için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor, şimdiye kadar sadece Stoke City’den Badou Ndiaye’yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Karadeniz temsilcisinin transferde sessiz kaldığı bu dönemde ise Ada basını flaş bir iddiaya yer verdi. Fanatik'te yer alan habere göre; İngiltere Championship’te Reading'de oynayan Tyler Blackett ile Karadeniz ekibinin ilgilendiği ifade edildi. Ayrıca haberde 25 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması sebebiyle bu transferin çok uygun bir maliyet ile gerçekleşebileceği bilgisine de yer aldı.

Novak henüz imzasını atmadı

Bu sezon 12 karşılaşmada forma giyen ve 2 asistle katkıda bulunan Blackett, daha önce İngiltere Millî Takımı’nın alt yaş gruplarında forma giymişti. Diğer yandan Filip Novak’ın da halen yeni sözleşmeyi imzalamamış olmaması sebebiyle Blackett için Trabzonspor’un, önümüzdeki günler içerisinde somut adımlar atabileceği tahmin ediliyor.
 

Yorumlar (0)