Trabzon’da şampiyonluk kutlamaları başladı 

Lider Trabzonspor’un dün akşam Galatasaray karşısında 2-1'lik galibiyet almasının ardından Trabzon basının bu sabahki manşetleri, şampiyonluğu kutladı. Bordo-mavili takımın ikinci sırada bulunan Konyaspor ile arasındaki puan farkını 9’a yükseltmesinin ardından şampiyonluğu kutlayanlar arasında Rıdvan Dilmen de yerini aldı. 

SPOR 24.01.2022, 14:50 25.01.2022, 09:23
Trabzon’da şampiyonluk kutlamaları başladı 

Bu sezon tarihi dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda hızla ilerliyor. Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Galatasaray’a konuk olan takım 2-1'lik üstünlükle İstanbul’dan ayrıldı. Taraftarlar ise şampiyonluk kutlamalarına erkenden başladı. 



Şampiyonluk, manşetlere yansıdı 

Trabzon yerel basınında bordo-mavili takımın şampiyonluğu bu sabah kutlanmaya başlandı. “Selam durun şampiyona” ifadelerinin sıklıkla tekrarlandığı gazetelerde takımın bu sezonda kırdığı yenilmezlik rekoru da haberlere taşındı. 



En yakın rakibi, 9 puan geride 

Lider Trabzonspor’un şu anda en büyük ve en yakın rakibi, Konyaspor. Yeşil-beyazlı ekip, 54 puan toplayan Trabzonspor’un 9 puan gerisinde bulunuyor. 22 Mayıs 2022 tarihinde sonlanacak sezon için geri sayım başlamışken bordo-mavili ekibin önünde şu anda 15 maç bulunuyor. 

Yorumlar (0)