Trabzon’da büyük heyecan… 38 yıldır beklenen gün geldi!

Spor Toto Süper Lig’in 76 puanla zirvesinde yer alan Trabzonspor, bugün kendi evinde oynayacağı Antalyaspor maçında 1 puan dahi çıkarması halinde 38 sene sonra şampiyonluğunu ilan edecek. 

SPOR 30.04.2022, 11:42 01.05.2022, 01:15
Trabzon’da büyük heyecan… 38 yıldır beklenen gün geldi!

Trabzonspor, ligin 35’inci hafta karşılaşmasında kendi evinde Antalyaspor’u konuk edecek. Saat 20.30’da başlayacak olan karşılamayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Dünyanın dört bir yanındaki Trabzonlular, şampiyonluk kutlamaları için kente akın ederken, maç biletlerinin de çıkar çıkmaz tükendiği açıklandı. 

Şampiyonluk için 1 puan yetiyor

Ligin formda ekiplerinden Antalyaspor’a karşı oynanacak olan müsabakada Trabzonspor’a 1 puan yetecek. Trabzon halkı ise şimdiden kentin dört bir yanında şampiyonluk kutlamalarına başladı. Dolu tribünler önünde şampiyonluğunu ilan etmek isteyen bordo-mavili ekip, taraftarlarına tarihi bir gün yaşatmak istiyor. 

Şampiyonluk kupası bu gece verilebilir mi?

Öte yandan Trabzonspor, bugün şampiyonluğunu ilan etse dahi kupasını kaldırmak için bir süre daha beklemek zorunda kalacak. Trabzonspor şampiyonluğunu garantilemesi durumunda, ligin son iç saha maçı olan Altay müsabakası öncesi kupasına kavuşacak. Trabzonspor yönetimi tarafından günler öncesinden planlanan şampiyonluk organizasyonlarına yüzbinlerce Trabzonlunun katılması bekleniyor. 

Yorumlar (0)