"Trabzon yenilgisinden ders çıkaracağız"

Trabzonspor karşısında çok iyi bir futbol oynadıklarını belirten Emre Belözoğlu, "Golü de erken bulduk ancak 2-1’den sonra fırsatları harcadık. Kazanamıyorsak bile en azından puan almalıydık" ifadelerini kullandı.

SPOR 04.02.2020, 13:18
"Trabzon yenilgisinden ders çıkaracağız"

Trabzonspor yenilgisinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Fenerbahçe’nin deneyimli kaptanı Emre Belözoğlu, güçlü bir rakibe karşı deplasmanda oynadıklarını belirtti.

"Kazanamıyorsan, kaybetme"

"Rakibin de önemli hedefleri var. Ancak ilk golü erken bulduk, avantaj yakaladık. Peş peşe yediğimiz goller sonrası 2-1 yenik duruma düştük." diyen Belözoğlu, "Bundan sonra da çok net fırsatlar yakaladık ama bir türlü değerlendiremedik. Futbolda bir kural vardır, kazanamıyorsan, kaybetme. Biz de bunu yapıp en azından yenilmemeliydik ancak puan almayı başaramadık” diye konuştu.

Emre, "Daha oynanacak 14 maç var. İkinci yarıda 18 takım da ciddi bir yarış veriyor. Biz, Trabzon yenilgisinden ders çıkarıp, yeni bir galibiyet serisi başlatmalıyız. Alanyaspor ile yine zor bir maç oynayacağız ancak galip geleceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)