"Tottenham kolay pes etti!"

Tottenham'ın kalecisi Hugo Lloris, Bayern Münih'e karşı takımın 'çok kolay pes ettiğini' söyledi.

SPOR 02.10.2019, 15:26
"Tottenham kolay pes etti!"

Hugo Lloris, Tottenham’ın Bayern Münih’e karşı aldığı 7-2 yenilgi sırasında takımın "çok kolay pes ettiğini” söyledi ve Şampiyonlar Ligi’nde yapabilecekleri çok fazla manevra kalmadığını belirtti.

Eski Arsenal kanat oyuncusu Serge Gnabry, dün akşam oynanan Tottenham Hotspur Stadyumu'ndaki karşılaşmada isyan etti ve Alman şampiyonlar Spurs'ta ilk defa yedi kez gol atan ikinci takım oldu.

Aldıkları sonuç sonrası, Tottenham'ın B Grubu'nundaki iki karşılaşmadan aldıkları sonuç sonrası daha fazla yenilgi yaşamamaları gerektiğini belirtti.

"Taraftarlar için gerçekten üzülüyorum"

Lloris, maçın ardından yaptığı açıklamada “Taraftarlar için gerçekten üzülüyorum çünkü çok kolay pes ettik ve skor çok kötüydü. Çok fazla etkileyen bir gece. Zihnimizi temizlememiz gerek. Sonraki iki maç daha da önemli olacak , daha fazla puan kaybedemeyiz.” dedi.

Sezona tutarsız bir başlangıç yapan Tottenham, henüz arka arkaya mağlubiyet elde edemedi. Cumartesi günü Brighton'a karşı Lloris'in değişmesi için ısrar ettiği birşeyler var.

Fransız oyuncu, "Son birkaç yıldaki tutarlılığımız için bir çözüm bulmalıyız. Sezonun başlangıcından beri 90 dakika boyunca aynı yoğunlukta oynamadık." dedi.

Yorumlar (0)