Tottenham'dan Arsenal'e farklı tarife!

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği maçta Tottenham, Arsenal'i 3-0 yendi.

SPOR 13.05.2022, 00:57 13.05.2022, 14:44 Hakan Öksüz
Tottenham'dan Arsenal'e farklı tarife!

Tottenham, Premier Lig'in 22'nci haftasında oynanması gereken erteleme maçında Arsenal'i konuk etti. Ligi ilk 4 sıra içinde bitirerek gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde etmek isteyen iki takım, zorlu mücadelede kozlarını paylaştı.

Sahne Harry Kane'in!

Karşılaşmaya hızlı başlayan Tottenham, 22'de Harry Kane ile öne geçti. 33'üncü dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Rob Holding, Arsenal'i 10 kişi bıraktı. Dakikalar 37'yi gösterirken bir kez daha sahneye çıkan Kane, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 

Heung Min Son boş geçmedi

Tottenham, karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı. Dakikalar 47'yi gösterirken sahneye çıkan Heung Min Son, skoru 3-0'a getirdi. Mücadelenin kalan bölümünde gol olmayınca Tottenham 3-0 galip geldi. 

Tottenham, Arsenal'e yaklaştı

Bu galibiyetle puanını 65'e yükselten Tottenham, dördüncü sırada yer alan 66 puanlı Arsenal'e yaklaştı. Ligde kalan son iki maçını kazanmak isteyen Tottenham, Arsenal'in takılmasını bekleyecek. 

Arsenal, ligdeki kalan maçlarını Newcastle United ve Everton ile oynayacak. Tottenham ise Burnley ve Norwich City ile karşılaşacak. 

Yorumlar (0)