Torrent'ten Terim dönemine gönderme

Domenec Torrent, Demir Grup Sivasspor'a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmada çok düzensiz oynadıklarını ifade etti. Fatih Terim dönemine göndermede bulunan Torrent, "Buraya geldiğimizde düşmekte olan bir uçakla karşılaştık. Uçağın burnunu kaldırmaya çabaladık, birazcık başarılı olduk. İlk gün analist yoktu, kağıtlar etraftaydı. Her yer boştu. Rakiplerimizle ilgili bilgileri kendi imkanlarımızla bulduk. Bilgisayar bile yoktu. Akademiden birkaç analist getirdik. Bugün kaybetmiş olabiliriz ama en azından fiziksel açıdan çok daha iyi bir durumdayız." dedi.

SPOR 02.05.2022, 01:29
Torrent'ten Terim dönemine gönderme

Maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Katalan teknik adam, iyi bir takımla karşılaştıklarını söyleyerek, "Sivasspor hakkında çok fazla bilgiye sahiptik. Ortaya konulan futboldan memnun değilim. Genellikle kanat oyuncularından gelen ortalarla golü buluyorlar, duran toplarda tehlikeliler. İkinci gol de zaten böyleydi. Son gol ise tamamen şans. Maç boyunca düzensiz oynadık, aklımızla oynamadık. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Biz çok pozisyona giriyor ve atamıyoruz. Rakiplerimizde ise durum tam tersi." şeklinde konuştu. 

"Kulüp durmuş durumda"

Göreve başladıkların takımı iyi bir halde bulmadıklarını ifade eden Torrent, şöyle konuştu:

"Düşmekte olan bir uçakla karşılaştık. Uçağın burnunu kaldırmaya çabaladık, birazcık başarılı olduk. Bunları bir gün detaylı bir şekilde anlatmak isterim. Teknik ekip ve futbolcular, kulübün içerisinde bulunduğu durumdan kendimizi izole etmeye çalışıyoruz. Bu hiç kolay değil. Son 30 gündür her şey adeta durdu. Önümüzdeki sezon için planlarımız var ama hiçbirini yapamıyoruz. Çünkü her saniye yeni bir şeyle karşı karşıya kalıyoruz. Biz bu tür ortamlara alışkın değiliz."

"Sözleşmemiz sona erene dek kalmak istiyoruz"

Katalan teknik adam, sarı-kırmızlı kulüpte göreve devam etmek isteyip istemediğine yönelik bir soruyu, şu şekilde cevapladı:

"Benim bir sözleşmem var. Sözleşmeleri bitmek üzere olan çok iyi futbolcular vardı fakat çok geç kaldık. Başka takımlarla anlaşmaya başladılar bile. Bu yerli futbolcular için de geçerli. Bu durumdan sıkıldım ama Galatasaray'da olmaktan dolayı mutluyum. Yeni başkana saygı duymak zorundayım. Yeni bir proje düşünebilirler. Bu onların en doğal hakkıdır. Ben ve yardımcılarım burada olmaktan dolayı mutluyuz. Sözleşmemiz sona erene dek kalmak istiyoruz."

"Analist bile yoktu"

Galatasaray'a imza attıkları ilk gün birçok olumsuz durumla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Torrent, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

"İlk gün analist yoktu, kağıtlar etraftaydı. Her yer boştu. Rakiplerimizle ilgili bilgileri kendi imkanlarımızla bulduk. Bilgisayar bile yoktu. Akademiden birkaç analist getirdik. Bugün kaybetmiş olabiliriz ama en azından fiziksel açıdan çok daha iyi bir durumdayız. Her şey bizim üstümüze düştü. Avrupa'da çalışan hiçbir teknik adam bu duruma alışık değil. İnsanlar gerçekleri bilmiyor. Her yeni güne daha güçlü uyanmaya çalışıyoruz. Bu tarihi kulübü temsil ediyoruz."

Yorumlar (0)