Torrent'ten Fenerbahçe itirafı

Ligde deplasmanda Altay'ı 1-0 yenen Galatasaray'ın teknik patronu Domenec Torrent, "Fenerbahçe'ye mağlup olduktan sonra Galatasaray için sezon bitti, hiçbir esprisi kalmadı." dedi.

SPOR 25.04.2022, 01:25
Torrent'ten Fenerbahçe itirafı

Torrent, maçın ardından gerçekleştirdiği değerlendirmede, Altay müsabakasının tüm sezon boyunca takımın başına gelenin bir özeti olduğunu dile getirdi.

"Önceki dönemde de durum aynıydı"

İlk devrede istedikleri gibi oynadıklarını belirten Torrent, şu ifadeleri kullandı:

"İlk devrede çok net pozisyonlar yakaladık fakat ikinci devre çok kötüydük. İkinci devredeki oyundan hiç memnun değilim. Fatih Terim döneminde de yakalanan pozisyonların çok az bir kısmı golle sonuçlanıyordu. Süper Lig'de aşağı yukarı 65'inci dakikada maç kopmuş oluyor. Ligde en çok pozisyona giren birkaç takımdan biriyiz."

"Yeni bir hocayla çalışma hakları var"

Odaklandığı tek şeyin maç kazanmak olduğunu ifade eden Torrent, şöyle konuştu: 

"Sportif direktörümüzle birlikte 2022-23 sezonuna ilişkin bir kadro planlaması yapmıştık. File bekçileri hariç 20 oyuncu düşündük. Kulüpte bir seçim süreci var, başka bir hocayla devam etme hakları var. Fenerbahçe'ye mağlup olduktan sonra Galatasaray için sezon bitti, hiçbir esprisi kalmadı. Beni göreve getiren kulübü de sarı-kırmızılı taraftarları da çok seviyorum."

"Genç futbolculardan 3'üne bayılıyorum"

Torrent genç futbolculara çok güvendiğini söyleyerek, "Umarım yeni sezon öncesi onlarla birlikte oluruz. Özellikle 3 futbolcuya bayılıyorum. Fakat an itibarıyla Galatasaray'ın sakinleşmesi gerekiyor. Ben olsam da olmasam da genç futbolcuların iyi yerlere geleceğine eminim." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)