Torrent, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti! İşte ödenecek tazminat…

Galatasaray’da Fatih Terim’in yerine göreve getirilen ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan eski teknik direktör Domenec Torrent, alacakları sebebiyle Galatasaray’ı FIFA’ya şikayet etti.

SPOR 16.08.2022, 16:56 17.08.2022, 13:28
Torrent, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti! İşte ödenecek tazminat…

Dursun Özbek’in başkanlığa gelmesiyle Galatasaray ile yollarını sorunlu bir şekilde ayıran Domenec Torrent’ten yeni hamle geldi. Edinilen bilgilere göre Galatasaray yönetimi ve Torrent’in avukatları bugün fesih işlemleri için bir kez daha toplandı. Toplantıya Torrent’in kendi isteğiyle katılmadığı ve yerine avukatlarını gönderdiği belirtildi. 

Tazminat bedeli 2 milyon 149 bin avro

Galatasaray ile fesih görüşmelerinde 1 avro dahi indirime gitmeyen teknik adam, müzakerelerden sonuç elde edemeyince sarı-kırmızılı kulübü FIFA’ya şikayet etti. Torrent’in yanı sıra yardımcılarının da Galatasaray’ı şikayet ederek alacaklarının tamamını istedikleri öğrenildi. FIFA’nın Torrent ve ekibini haklı bulması halinde Galatasaray toplam 2 milyon 149 bin avro tazminat ödemek zorunda kalacak. 

Alacaklarının tamamını istedi

Eski başkan Burak Elmas tarafından Fatih Terim’in yerine göreve getirilen İspanyol teknik adam, sarı-kırmızılı camiada başarısız bir dönem geçirdi. Dursun Özbek’in başkan seçilmesiyle görevine son verilen Domenec Torrent, hem kendisinin hem de yardımcılarının tüm alacaklarını talep ederek hiçbir indirime gitmeyeceklerini açıklamıştı. 

158 gün görevde kalabildi

Yalnızca 158 gün görevde kalabilen Domenec Torrent, bu süre içerisinde taraftarların da en çok eleştirdiği isimlerden biri oldu. Sarı-kırmızılı ekibin başında toplam 20 maça çıkan İspanyol teknik direktör, bu maçlarda yalnızca 1,30 puan ortalaması yakalayabildi. Torrent, Galatasaray’dan önce Manchester City’de Pep Guardiola’nın yardımcı antrenörlüğünü de yapmıştı. 

Yorumlar (0)