Torrent faturayı Fatih Terim'e kesti

Ligin 28'inci haftasında deplasmanda Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik adam Domenec Torrent, "Bu kadroyu, bu takımı ben kurmadım. Bu, bana bırakılmış bir kadro. Benimkisi bir meydan okuma. Ben Galatasaray'da olmaktan dolayı memnunum fakat ne bulduysak o." dedi.

SPOR 06.03.2022, 00:06
Torrent faturayı Fatih Terim'e kesti

Torrent, müsabakanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında, Konyaspor'un son 6 karşılaşmasını seyrettiklerini ve iyi bir futbol ortaya koyan rakibe karşı sonuna kadar mücadele ettiklerini kaydetti.

"Son paslarda başarısızdık"

Konyaspor'un mağlup olduğu maçlarda dahi çok iyi bir futbol oynayan takım olduğunun altını çizen Torrent, "Galatasaray gibi büyük bir kulüp her maçına kazanmak için çıkar. İlk 25 dakikalık süreçte büyük bir düş kırıklığı yaşadık. 25'inci dakikadan sonra ise dengeli bir maç ortaya çıktı. İkinci devrede oyunu kontrolümüz altına aldık. Son paslarda başarısızdık. Ceza sahasında daha net olmak gerekiyor." diye konuştu.

"Her kararın bir sebebi vardır"

Bir gazetecinin Boey ve Pulgar'ın performansı ile Gomis'i ilk 11'de tercih etmesine dair sorusunu Torrent, "Çok mantıklı olmayan, birbirleriyle çok bağdaşmayan şeyler. Omar, UEFA'daki listede yok. Boey ise maç ritmine alışık değil. Omar'a ritim kazandırmak istiyoruz. Barcelona maçında neyle karşılaşacağımı biliyorum. Bu sebeple de onu da korumaya gayret ediyorum. Çünkü dört gün içerisinde hem maça çıkacağız hem de yolculuk yapacağız. İnanın ki tüm hocalar hata yapabilir. Yani bir karar alındığında bunun bir nedeni muhakkak vardır." şeklinde cevapladı. 

"Bu kadroyu ben kurmadım"

Torrent, 5 futbolcunun liste dışında olduğunu anımsatarak, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

"Bu kadroyu, bu takımı ben kurmadım. Bu, bana bırakılmış bir kadro. Benimkisi bir meydan okuma. Ben Galatasaray'da olmaktan dolayı memnunum fakat ne bulduysak o. Geldiğimde 28 futbolcu vardı. Yani 5 fazla futbolcu var. O sebeple de sürekli yeni isimler oynuyor. Oyuncuların fiziksel durumlarına ve antrenmanlardaki gayretlerine bakarak karar alıyoruz."

Yorumlar (0)