Toprak Razgatlıoğlu, İtalya'da podyumda

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda sezonun 5. etap yarışında İtalya'da piste çıktı. Yarışa 3. cepten başlayan Toprak, damalı bayrağı da 3. sırada geçerek podyuma çıktı. Milli motosikletçi, yarın birincilik için yarışacak.

SPOR 03.06.2023, 16:56 05.06.2023, 09:21 Hakan Öksüz
Toprak Razgatlıoğlu, İtalya'da podyumda

Dünya Superbike Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonada sezonun 5. etabı, İtalya'daki Misano Marco Simoncelli Pisti'nde yapılıyor. Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun da yer aldığı etabın ilk yarışı bugün koşuldu.

Toprak, yarın birincilik için piste çıkacak

Red Bull pilotu Toprak Razgatlıoğlu, yarışa ikinci cepten başladı. Damalı bayrağı üçüncü sırada geçen milli motosikletçi, podyuma çıktı. Toprak Razgatlıoğlu, yarış sonrası kendisini destekleyen seyircilerle fotoğraf çektirdi. Milli motosikletçi, yarın Pata Yamaha Prometeon takımı ile podyumun zirvesini kapmak için piste çıkacak.

Ducati pilotları zirveyi kaptırmadı

Ducati pilotu Alvaro Bautista, ilk cepten başladığı yarışta liderliği kimseye vermeden damalı bayrağı ilk sırada geçti. Bautista'nın Ducati'den takım arkadaşı olan Michael Ruben Rinaldi ise ikinci oldu. 

Yorumlar (0)