Tibor Pleiss, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şaşkına uğrattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Külliye’de misafiri, Avrupa’dan kupayla dönen Anadolu Efes idi. Takımın sporcuları ile teknik heyeti, Erdoğan’dan hediyelerini tek tek alırken fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Sıra yıldız basketbolcu Tibor Pleiss’e geldiğinde ise Erdoğan büyük şaşkınlık yaşadı. Aradaki 35 santimetrelik boy farkı, samimi diyaloglara vesile oldu.

SPOR 26.05.2022, 14:32 26.05.2022, 14:46
Tibor Pleiss, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şaşkına uğrattı

EuroLeague’nin Türkiye temsilcisi Anadolu Efes, geçtiğimiz günlerde oynadığı final maçında İspanya temsilcisi Real Madrid’i mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyonluk kupasını kaldırdı. Bu büyük başarı tüm yurdu sevince boğarken Anadolu Efes oyuncuları, teknik kadrosu ve yönetimi iki kupasını da alarak bugün Külliye’nin yolunu tuttu.



Şampiyon takımdan anlamlı hediye

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret eden başarılı ekip, Erdoğan’a imzalı basketbol topu ve imzalı forma takdim etti. Anadolu Efes’in yıldızları ve teknik ile idari kadrosu ise saat hediyelerini bizzat Erdoğan’ın elinden aldı. Bu sırada fotoğraf çekimleri de gerçekleşti.  



2,22’lik Tibor Pleiss, ağızları açık bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat hediyelerini vermesi esnasında sıra, 2 metre 22 santimetre boyu olan Tibor Pleiss’e geldi. Pleiss’i gören Erdoğan, şaşkına döndü. O anlar kameralara yansıdı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 metre 87 santimetrelik boyu ile dünyanın en uzun dördüncü lideri olarak biliniyor. 




Yorumlar (0)