TFF reddetti, Galatasaray dinlemedi

Galatasaray Spor Kulübü, Lokomotiv Moskova müsabakasının tam kapasiteyle oynanması isteğinin TFF tarafından kabul edilmemesine karşın seyirci sınırlaması uygulanmayacağını duyurdu.

SPOR 03.11.2021, 19:35 06.11.2021, 09:37
TFF reddetti, Galatasaray dinlemedi

UEFA Avrupa Ligi’nde Rusya ekibi Lokomotiv Moskova’yı konuk edecek olan Galatasaray, TFF'nin söz konusu maça yönelik seyirci kararına uymayacağını duyurdu. 

TFF reddetmişti

Sarı-kırmızılı ekip, bahse konu müsabakanın tam kapasite seyirci ile oynanması için Federasyon'a başvurmuştu fakat bu talep kabul görmemişti.

"Seyirci sınırlaması uygulanmayacaktır"

Bu duruma karşın bir açıklama yayımlayan sarı-kırmızılılar, Lokomotiv Moskova karşılaşmasında herhangi bir seyirci sınırlamasına gidilmeyeceğin açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Yarın oynanacak olan Lokomotiv Moskova mücadelesi için Nef Stadyumu’na yüzde 100 kapasiteyle seyirci alımına yönelik gerçekleştirdiğimiz başvuru TFF tarafından kabul görmemiştir. Federasyon tarafından daha evvel alınan kararla, 9 Kasım gününden itibaren Türkiye'de oynanacak bütün müsabakalarda yüzde 100 kapasiteyle seyirci alınabilecek. Kulübümüz tarafından alınan karar gereğince yarınki Lokomotiv Moskova maçında hiçbir şekilde seyirci kapasite sınırlaması uygulanmayacaktır. Uzun bir aranın ardından taraftarımızın büyük desteğini hissedeceğimiz bu karşılaşmada buluşmayı heyecanla bekliyoruz…”

Yorumlar (0)