TFF'nin kararına ilişkin Souza'dan zehir zemberek açıklama!

TFF Tahkim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan Ankaragücü-Beşiktaş maçında sahaya inerek siyah beyazlı futbolculara saldıran Ankaragücü taraftarına müdahale eden Josef de Souza'ya verilen 1 maç oynamama cezası kararını onadı. Brezilyalı futbolcu, kararın ardından zehir zemberek bir açıklama yaptı.

SPOR 10.09.2022, 01:31 Hakan Öksüz
TFF'nin kararına ilişkin Souza'dan zehir zemberek açıklama!

Spor Toto Süper Lig'de önceki pazar günü oynanan 5'nci hafta maçında Ankaragücü deplasmanına giden Beşiktaş, başkent ekibini 3-2 yendi. Kırmızı kartların havada uçuştuğu olaylı gecede futboldan çok, maçın ardından yaşanan olaylar konuşuldu. Bir Ankaragücü taraftarının sahaya girerek Beşiktaşlı oyunculara saldırması, tepki çekti. Taraftara müdahale eden Beşiktaşlı oyuncu Josef de Souza, kırmızı kartla cezalandırıldı.

Medipol Başakşehir maçında oynamayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Josef de Souza ile ilgili kararını duyurdu. Brezilyalı futbolcunun sportmenliğe aykırı hareket ettiğini bildiren Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK), 33 yaşındaki oyuncunun cezasının onandığını aktardı. Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında oynanacak Medipol Başakşehir maçında Josef de Souza'nın forma giyemeyeceği kaydedildi. Brezilyalı oyuncuya bunun dışında ekstra bir cezanın verilmediği ifade edildi.

"Hayal kırıklığı"

Josef de Souza, TFF tarafından verilen karara ilişkin açıklamada bulundu. Cezasının onanması nedeniyle hayal kırıklığına uğradığını kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Bir futbolcunun öldürüldüğü, sakat bırakıldığı veya bir hakeme saldırı yapıldığı gün hatırlayacağınız kişi ben olacağım. Hapiste olması gereken kişi dışarıda, beni ise cezalandırdılar. Dayanışmaya ihtiyaç olduğu bugünlerde vereceğiniz mesaj ancak bu kadar kötü olabilirdi." ifadelerini kullandı. İşte Josef'in sitem dolu mesajı...

Yorumlar (0)