TFF müsabakalar için seyirci kararını duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye Kupası ve Süper Lig müsabakaları için locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyircinin alınacağı ifade edildi.

SPOR 10.10.2020, 19:05 11.10.2020, 16:55
TFF müsabakalar için seyirci kararını duyurdu

Türkiye’de koronavirüs tedbirleri dahilinde spor müsabakalarının seyircisiz bir şekilde oynanmasına dair Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeni karar duyuruldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Türkiye Kupası ve Süper Lig müsabakalarında locaların yüzde 50’lik kapasitesi kadar seyircinin alınacağını duyurdu.

Locaların yarısı kadar seyirci alınacak

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı açıklamada, “TFF Yönetim Kurulu, ilgili kurullarla görüşüp yapmış olduğu değerlendirmeler neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun protokolü ile birlikte belirlenen bütün sağlık tedbirlerini uygulamak şartıyla kupa ve lig müsabakaları için locaların yüzde 50 kapasitesiyle beraber seyirci alınmasına dair karar vermiştir.’’ ifadelerine yer verildi.

17 Ekim tarihinde başlıyor

TFF 1. Lig, Süper Lig, Misli.com 3. Lig ve Misli.com 2. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını içine alan uygulamanın 17 Ekim 2020 tarihi itibarıyla başlayacağı kaydedildi.

Yorumlar (0)