TFF, MHK’nın yeni başkanını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi, gerçekleştirdiği son toplantıda Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) yeni başkanını belirledi. 

SPOR 08.07.2022, 10:55 12.07.2022, 08:55
TFF, MHK’nın yeni başkanını açıkladı

TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, MHK başkanlığına Sabri Çelik’in getirildiği duyuruldu. Daha önce 2004, 2019 ve geçen sezon da kısa bir süre bu görevi üstlenen Sabri Çelik, böylelikle dördünce kez MHK başkanlığına seçilmiş oldu. 

MHK’nın yeni yönetimi belli oldu

Öte yandan Sabri Çelik’in MHK’daki yönetimi de belli oldu. TFF’den yapılan açıklamada yeni Merkez Hakem Kurulu’nun listesinde şu isimler yer aldı:

Sabri Çelik (Başkan), Aynur Aysun Akar, Murat Ilgaz, Ahmet İbanoğlu, Baki Tuncay Akkın, Recep Sürhan Müniroğlu, Aytekin Durmaz, İsmail Köse ve Bülent Gökçü. 

Daha önce 3 kez MHK başkanlığına getirildi

1959 yılında İstanbul’da doğan Sabri Çelik, uzun yıllar profesyonel liglerde düdük çaldı. Hakemlik kariyerinin ardından UEFA organizasyonlarına da davet edilen Çelik, gözlemci olarak pek çok müsabakada yer aldı. Daha önce 2004 ve 2019 yıllarında da MHK başkanlığını üstlenen Çelik, son olarak geçen sezon kısa bir süre bu göreve getirilmişti. 

Yorumlar (0)