TFF İlhan Cavcav’ı unutmadı: Anma mesajı yayınlandı

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden bir tanesi olan İlhan Cavcav adına anma mesajı paylaşan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), “Altıncı yılında saygı ve rahmetle” ifadelerine yer verdi.

SPOR 22.01.2023, 13:32 23.01.2023, 09:11
TFF İlhan Cavcav’ı unutmadı: Anma mesajı yayınlandı

Türk futbol dünyasına ismini altın harflerle yazdıran İlhan Cavcan’ın ölümün üzerinden altı yıl geçti. Türk Futbol Federasyonu, Cavcav’ın ölümünü unutmayarak bir anma mesajı yayınladı.

“Rahmet ve sevgiyle anıyoruz”

TFF, resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı anma mesajında şu ifadelerde bulundu: "Türk futbol hayatının unutulmaz kişilerinden, Gençlerbirliği ve Kulüpler Birliği Vakfının Onursal Başkanı, ismini Süper Lig'in 2017-2018 sezonuna vermekten gurur duyduğumuz rahmetli İlhan Cavcav'ı aramızdan ayrılışının altıncı senesinde rahmet ve saygıyla anıyoruz."

İlhan Cavcav kimdir?

Priştine’den göç eden bir ailede 4 Ekim 1935’de dünyaya gelen İlhan Cavcav, Ankara’da yaşamını sürdürmüştür. Çocukluğunu Mamak Boğaziçi Mahallesi’nde geçiren Cavcav, eğitim hayatına Ankara 10. Yıl İlkokulu’nda başladı. Futbol kariyeri için ilk adımını 16 yaşındayken Maskespor’da atan İlhan Cavcav, PTT ile Bahçeli Gençlik Spor'da forma giydikten sonra futbolu bırakma kararı aldı. Daha sonra aile şirketinde çalışmaya devam eden Cavcav, 1960 senesinde aile şirketinden ayrıldı. 1967 senesinde kendisi ait bir un fabrikası kuran Cavcav, yaşamının sonuna kadar bu fabrikayı idare etti.

Yorumlar (0)