TFF'den Burak Elmas'a sert yanıt

TFF, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın "Nihat Özdemir'in odasında hocama laf edildiğinde masaya yumruğumu vurdum." açıklamasına yanıt vererek, "Elmas'ın TFF ile ilgili daha evvel gündeme getirdiği iddialarda olduğu gibi 'masaya yumruk vurma' ve söz ettiği diyaloglar da tamamen hayal ürünüdür." denildi.

SPOR 27.03.2022, 18:44
TFF'den Burak Elmas'a sert yanıt

TFF'nin (Türkiye Futbol Federasyonu) resmi internet adresinden Elmas ile ilgili olarak gerçekleştirilen açıklamada, "Galatasaray Başkanı Sayın Burak Elmas'ın, olağan mali genel kurulunda, kulüp üyelerinin eleştirilerine cevap verdiği konuşmasında, TFF'yi ziyaretine dair olarak açıklamaları olmuştur. Sayın Elmas'ın TFF ile ilgili daha evvel gündeme getirdiği iddialarda olduğu gibi 'masaya yumruk vurma' ve söz ettiği diyaloglar da tamamen hayal ürünüdür. TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir'in odasında, kurumlara yakışır bir şekilde ve son derece nezaket çerçevesinde geçen görüşme ile ilgili devamlı olarak 'Anlatırsam yer yerinden oynar...' yaklaşımı üzerinden hareket edilerek, TFF'nin yıpratılma ve zan altında bırakılmaya çalışma gayretlerini kabul etmemiz asla mümkün değildir." ifadelerine yer verildi.

Burak Elmas ne söylemişti?

Elmas, dün gerçekleştirilen olağan mali genel kurulda, "TFF'ye gittim. Bazen her şeyi dile getiremiyorsun. 'Anlatırsam yer yerinden oynar...' diye neden dedim? Hocama birkaç maç daha az ceza versinler diye. TFF Başkanı'nın odasında hocama laf edildiğinde masaya yumruğumu vurdum. Bunları şu ana kadar anlatmadım." sözlerini sarf etmişti.

Yorumlar (0)