TFF başsağlığı mesajı yayımladı: İbrahim Usta hayatını kaybetti

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yayımlanan mesajda futbol dünyasının tanınan isimlerinden İbrahim Usta’nın hayatını kaybettiği duyuruldu. Usta’nın uçakta fenalaştıktan sonra yaşamını yitirdiği öğrenildi.

SPOR 30.05.2023, 13:10 31.05.2023, 16:02 Şeyda Gül
TFF başsağlığı mesajı yayımladı: İbrahim Usta hayatını kaybetti

Trabzonlu iş adamı ve futbol dünyasının tanınan isimlerinden İbrahim Usta, rahatsızlığı nedeniyle gittiği yurt dışından dönüşünde uçakta fenalaşarak hayata gözlerini yumdu.

TFF başsağlığı mesajı yayımladı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda hayatını kaybeden federasyon eski başkan vekili İbrahim Usta için başsağlığı dilendiği belirtildi.

“Türkiye Futbol Federasyonu eski başkan vekili, yerel lig kulüplerinden Arsinspor'un eski başkanı İbrahim Usta'nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz” ifadelerine yer verilen açıklamada merhum İbrahim Usta'ya Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledikleri kaydedildi.

İbrahim Usta kimdir?

1966 yılında Trabzon'un Arsin ilçesinde doğan İbrahim Usta, KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmasının ardından müteahhitlik yapmaya başladı. Arsinspor'da başkanlık yapan Usta, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunda da bir dönem yer aldı. Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden İbrahim Usta, Ankara'daki tedavisinin ardından tedavi için yurt dışına gitmişti.

Yorumlar (0)