TFF Başkanı istifa etti, Ağaoğlu konuştu!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifa etmesi, sporun gündemine bomba gibi düştü. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF başkanlığına aday olup olmayacağına ilişkin soruyu yanıtladı.

SPOR 04.04.2022, 18:45 05.04.2022, 09:21 Hakan Öksüz
TFF Başkanı istifa etti, Ağaoğlu konuştu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa duyurusunu Riva'daki yayın ihalesi toplantısında açıklayan Özdemir, spor camiasını şoke etti. İstifaya dair daha önce herhangi bir ipucu vermeyen Özdemir'in bu istifası, spor dünyasında şaşkınlığa neden oldu. 

Özdemir'in ardından kimin TFF Başkanı olacağı tartışılmaya başlandı. Hamit Altıntop'un yanı sıra TFF başkanlığı için gündeme gelen isimlerden biri, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu. Konuya ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan Ağaoğlu, "Şu an kulübüme hizmet ediyorum." diyerek TFF başkanlığı gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

"Naklen yayınla ilgili alternatifler bulduk"

Toplantının başlarında garip bir atmosfer olduğunu hissettiğini kaydeden Ağaoğlu, "Biz de istifayı orada öğrendik. Açıkçası bir şeyler hissettim. Toplantıdan önce tuhaf bir hava vardı." diye konuştu. 

Nihat Özdemir'in istifasından sonra genel kurula Servet Yardımcı'nın başkanlık ettiğini belirten Ağaoğlu, "Toplantıda naklen yayınla ilgili konuyu uzun süre tartıştık. Kulüp başkanları olarak kendi aramızda bazı alternatifler üzerinde anlaştık. Daha sonra aldığımız kararları, Servet Bey'e aktardık. Önümüzdeki aylarda olağanüstü genel kurul yapılacak." ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor başkanlığından başka düşüncem yok"

TFF Başkanlığı için kimlerin isminin konuşulduğunu bilmediğini aktaran Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, "Başta bir başkan varken başka isimlerden bahsetmek etik olmaz. Nihat Bey'in istifasının üzerinden henüz bir saat geçti. Trabzonspor başkanlığının dışında başka bir mevki peşinde değilim. Bir Trabzonsporlu'nun isteyebileceği en iyi yerdeyim ve kulübüme hizmete devam edeceğim." diyerek TFF başkanlığı gibi bir düşüncesinin olmadığını kaydetti.

Yorumlar (0)