TFF Başkanı duyurdu: Ocak sonunda ertelenmiş maç kalmayacak

TFF Başkanı Nihat Özdemir, ocak ayı sonunda ertelenmiş bir maçın kalmayacağını ve ertelenen tüm karşılaşmaların bu ay sonuna dek oynanmasını planladıklarını kaydetti.

SPOR 02.01.2021, 00:27 03.01.2021, 09:26
TFF Başkanı duyurdu: Ocak sonunda ertelenmiş maç kalmayacak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs salgınından dolayı ertelenen maçları ocak ayının sonuna dek bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Özdemir, Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk ile 2. Lig ekibi Bodrumspor'un Yalıçiftlik Tesislerine ziyarette bulundu.

Özdemir burada gazetecilere açıklamalarda bulunarak, 2020 senesinin sağlık açısından sıkıntılı bir sene olduğunu ve yeni yılda salgın sürecini aşılarla geride bırakmayı temenni etkilerini kaydetti.

Futbolseverlerin tekrar tribünlere gelmesi hedeflerini paylaşan Nihat Özdemir, "Asıl hedefimiz, sahalarda futbol oynanırken taraftarlarımızı tribünde görebilmek. Tribünlerde seyirci olmadığında karşılaşmalar güzel olmuyor, en önemlisi oyuncular motivasyonunu yitiriyor. Hakemlerimizin de seyircisiz maç oynamaktan ötürü sıkıntıları bulunuyor. Öyle inanıyorum ki mart sonrasında salgın şartları da uygun olursa amacımız liglere seyircili olarak devam etmek." dedi.

Maçların tam kapasiteyle oynanması...

Özdemir ayrıca hedeflerinin futbol oynanan bütün ligler için erteleme maçlarının ocak ayı itibarıyla bitirmek olduğunu kaydetti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, maçların ise tam kapasite seyirciyle oynanmasını bu sezon için düşünmediklerini fakat yüzde 20-30 kapasiteyle oynanması hususunu Sağlık Bakanlığı ile yapacakları görüşmesi neticesinde karar vereceklerini ifade etti.

Yorumlar (0)