Terim'e tüm spor camiasından destek mesajları geliyor

Yenitip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Fatih Terim'e tüm spor camiasından destek mesajları geliyor.

SPOR 24.03.2020, 09:22 24.03.2020, 09:39
Terim'e tüm spor camiasından destek mesajları geliyor

Süper Lig ve alt lig ekipleri, Terim için yayımladıkları mesajda, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak tecrübeli teknik adamın bir an önce iyileşmesini temenni ettiklerini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'de Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'e acil şifalar dileyerek, ikiliye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Hidayet Türkoğlu yaptığı açıklamada, Albayrak çiftinin ve Fatih Terim'in bu hastalığı atlatacaklarına yürekten inandıklarını açıkladı.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman,imkansızları başaran Fatih Terim'in yenitip koronavirüsün de üstesinden geleceğini söyledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu gönderdiği mesajda, geçmiş olsun ve temenni dileklerinde bulundu. Kulüpler Birliği Vakfı'ndan da geçmiş olsun mesajı geldi.

Şenol ve Sergen Hocalardan Terim'e destek

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş eski arkadaşı için,  "Galatasaray Teknik Direktörü, kıymetli meslektaşım Fatih Terim'in koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine acil şifalar diliyorum. İnşallah, en kısa zamanda görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise, "Abdurrahim ağabeye ve Fatih hocamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah onlar da en kısa sürede sağlıklarına kavuşur." mesajını gönderdi.

Sarı-kırmızılı kulüp Terim için yek vücut oldu

Galatasaraylı futbolcular ise hocalarını unutmadı. Radamel Falcao, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Adem Büyük, Taylan Antalyalı,  Atalay Babacan ve eski Galatasaraylı futbolcular Semih Kaya, Ozan Kabak, Arda Turan, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Terim için destek ve geçmiş olsun mesajları yayımladılar.

İtalyan kulubü Fiorentina'da eski hocası için,"Forza Imperatore" (Haydi İmparator) ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)