Terim: Çok daha farklı kazanabilirdik!

Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuşan Terim, "Dünkü Beşiktaş-Trabzonspor maçının seviyesinin altına düşmediğimiz için sevinçliyim. Maç çok farklı da bitebilirdi" dedi.

SPOR 23.02.2020, 22:08
Terim: Çok daha farklı kazanabilirdik!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalar yaptı.

"Geçen sene de, daha önceki yıllarda da söylemiştim." diyen Terim, "Bu istatistik benim için çok önemli değil açıkçası, şampiyon olduğumuz her yıl burada kazansak ne olur, kazanmasak ne olur. Benim için çok önemli değil." ifadelerini kullandı.

"Çok sevinçliyim"

Terim, "Tüm Galatasaraylılar buna çok sevinmiştir, o yüzden çok sevinçliyim. Galibiyeti onlara hediye ediyoruz." dedi.

Beşiktaş-Trabzonspor açıklaması

"Dün Beşiktaş-Trabzonspor maçı çok güzel maç oldu. Bugün de o seviyenin altına düşmediğimiz için sevinçliyim." diyen tecrübeli teknik adam, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ne istendiyse, ne gerekiyorsa onu yaptılar. Çok farklı da bitebilirdi. 1. dakikadan 100. dakikaya kadar ciddi, konsantre oynadık. 3 puanı hak ederek aldık, hem de iyi oynayarak aldık. Oyunun her bölümünü iyi oynadık. İlk 20 dakika oyun kopabilirdi. Sonradan da nasıl oynanması gerekirse öyle oynadık." şeklinde konuştu.

"Mücadele anlamında her şey vardı"

Terim, "Özellikle son bölgede her atağı sonuçlandırdık. Top bizdeydi, mücadele anlamında her şey vardı. Herhalde bir derbide ulaşılabilecek en yüksek pozisyon sayısına ulaştık diye düşünüyorum. Oyuncularımla bugün gurur duydum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)