Terim: Arda'nın elimi öpmesine şaşırdım!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Arda Turan’ın elini öpmesiyle ilgili, "Ben çok şaşırdım, beklemiyordum. Benim tanıdığım o eski Arda'yı görür gibi oldum" dedi.

SPOR 23.11.2019, 00:27
Terim: Arda'nın elimi öpmesine şaşırdım!

Tecrübeli teknik adam, Arda Turan’ın maçtan önce kendisine gelip sarılması ve elini öpmesi hakkında açıklama yaptı.

"O eski Arda'yı görür gibi oldum bugün"

"Ben çok şaşırdım, beklemiyordum." diyen Terim, "Evlatlar bazen kızdırıyor. Bazen şaşırtıyor. Bazen de duygulandırıyor. Benim tanıdığım o eski Arda'yı görür gibi oldum bugün. Ben de çok duygulandım açıkçası. İnşallah onun da el öpenleri çok olur. Benim bıraktığım, benim yetişmesinde katkıda bulunduğum Arda, bu Arda. Bu Arda adamın kalbine de girer, gönlüne de girer tabii ki. O gün o söylemimi hak ediyorsa, bugün de bu söylemimi hak ediyor." ifadelerini kullandı.

"Başakşehir, Türkiye'nin en iyi kadrolarından birine sahip"

Öte yandan maçta 30'a yakın orta yaptıklarını hatırlatan Terim, "Ancak golü bulamadık. Baktığınız zaman Babel bir orijinal santrfor değil. Adem uzun zamandır sol açık oynuyor. İşin içinde Falcao ve Andone olsaydı gol yapardı. Ancak sakatlıkları var, yapabilecek bir şeyimiz yok. Buna rağmen Adem ve Babel'in oyunundan memnunum. Maalesef böyle oyunların ilacı goldür, onu bulamadık. Medipol Başakşehir, Türkiye'nin en iyi kadrolarından birine sahip. Ancak bu golü de yememeliyiz. Kendi ayağından çıkan topla böyle bir gol yememeli. Çok üzgünüm ama şimdilik yapılacak bir şey yok." dedi.

Yorumlar (0)