Teknik direktörden "seyircisiz futbol" tepkisi: Kız kardeşinle dans etmekten daha üzücü!

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Enrique, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında maçların seyircisiz oynatılmasına ilişkin, "Seyircisiz tribünler önünde oynamak, kız kardeşinle dans etmekten daha üzücü." açıklamasında bulundu.

SPOR 21.05.2020, 17:16 21.05.2020, 17:54
Teknik direktörden "seyircisiz futbol" tepkisi: Kız kardeşinle dans etmekten daha üzücü!

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Enrique, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında tribünlerin boş kalmasına ilişkin ilginç bir açıklamada bulundu. 

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Enrique, futbol maçlarının seyircisiz oynanmasına ilişkin, "Seyircisiz tribünler önünde oynamak, kız kardeşinle dans etmekten daha üzücü. Almanya'daki bazı maçları izledim ve korkunçtu. Hareketleri, her şeyi duyabilirsiniz ve bu anların samimiyetini kaybedebilirsiniz." ifadelerini kullandı. 

"Futbolun çok büyük bir ekonomik yönünün olduğunu unutmamalıyız"

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle evde geçen sürece futbolun iyi geleceğine dikkat çeken Enrique, "Tabii ki futbolun çok büyük bir ekonomik yönünün olduğunu unutmamalıyız. Aynı zamanda insanların bu süreçle daha iyi başa çıkabilmelerine de yardımcı oluyor." diye konuştu. 

Teknik adam, İngiltere'de bazı futbolcuların yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle kaygılandığına işaret ederek, "Bir oyuncu olarak mümkün olan en kısa sürede sahaya dönmek isterdim. Hiçbir korkum olmazdı." dedi. 

Yorumlar (0)