"Teknik direktör olarak o bir fenomen ama adam olarak..."

Oldukça çarpıcı açıklamalar ile oldukça farklı bir kişiliğe sahip olan Zlatan Ibrahimovic, Barcelona'da anlaşamadığı Guardiola ile oldukça ilginç bir anısını paylaştı.

SPOR 20.10.2019, 17:12
"Teknik direktör olarak o bir fenomen ama adam olarak..."

Barcelona'da istenilen performansı gösteremeyip, Pep Guardiola ile anlaşamayan Zlatan Ibrahimovic, teknik direktör ile ilgili yine ilginç açıklamada bulundu.

pep guardiola ibrahimovic ile ilgili görsel sonucu

Barcelona'ya rakip olduğu karşılaşmada Guardiola'nın kendisinden kaçtığını belirten Ibrahimovic, "Benimle rakip olduğunda, maç sonrasında soyunma odasına gittim ve o başka bir odada benim ayrılmamı bekliyordu. Kapıda yardımcılarından biri ona, 'Ibrahimovic gitti, şimdi çıkabilirsin' dedi. Niye böyle yaptı, anlamadım" dedi.

Guardiola'nın karakter olarak zayıf olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Televizyonda her zaman sert adamı oynuyor ancak yüz yüze karşılaştığımızda saklanıyor. Teknik direktör olarak o bir fenomen ama adam olarak..." ifadelerine yer verdi.

jose mourinho ibrahimovic ile ilgili görsel sonucu

Jose Mourinho'nun en iyi tenik adam olduğunu ifade eden oyuncu "Mourinho ile sürekli iletişimdeyiz, kariyerime inanılmaz bir dokunuşu var. O hala 'Özel biri' ve bir kazanan. Umarım bir an önce kulübeye döner. Tekrar kazanmaya başlayacağından eminim" açıklamalarında bulundu.
 

Yorumlar (0)