Tarsus İdman Yurdu Başkanı futbolculara ateş püskürdü

Tarsus İdman Yurdu evinde Uşakspor’la 1-1 berabere kalınca takım başkanı Kırbıyık futbolculara ateş püskürdü. Kırbıyık, “Futbolcu alacağıma keşke eşek alsaydım.” dedi.

SPOR 12.10.2021, 14:35
Tarsus İdman Yurdu Başkanı futbolculara ateş püskürdü

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta bulunan Tarsus İdman Yurdu, ligde 6. haftada sahasında Uşakspor’u ağırladı. Ev sahibi takım 1-1 beraberlikle mücadeleden ayrıldı.

Beraberlik sonrası Akdeniz temsilcisi Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık elde edilen sonuca isyan etti.

"Yiyip içtikleri haram olsun"

Kırbıyık, “Verdiğim o kadar paraya inek alıp memleketime sütünü bedavaya dağıtsaydım memleketim ihya olurdu. Eşek alsaydım kargo kurardım. Yiyip içtikleri haram olsun. Eşek değil, inek de değil. Bilin bakalım bu ne!” dedi.

Başkan Kırbıyık yaptığı paylaşım sonrası yoğun bir tepki ile karşılaşınca yeni bir mesaj daha paylaştı.

"Ahlaki olan bu mu?"

Kırbıyık yeni paylaşımında, “Yaptığım paylaşımın ahlaki olmadığından bahsedenler; nereden alıyor bu gücü, mafya mı diyen beyhudeler… Dolandırıcıların kandırarak iş yapması, benim değil Tarsus halkımın umutlarıyla oynaması… Ahlaki olan bu mu? İnsanları yanıma göndererek şampiyonluk sözleri verdirip göz boyayıp, antin kuntinle hiçbir yerde olmayan peşin para alıp, pirimleri zamanında takır takır ödenenlerin sahada yayılması mı ahlaki?” dedi.

"Yapamayan, 'Ben yapamıyorum' desin"

Kırbıyık sözlerine şöyle devam etti: Kim oluyorsunuz da siz benim sayfama girerek yazılanları okuyorsunuz? Kim miyim ben? Hiçbir şeyi önemseyen, yalnızca Tarsus’a şampiyonluk sözü veren biriyim. Canı yanmış eşek attan pek sıçarmış. Benim hiç kimseye verilecek bir hesabım yok. Herkes yaptığı işin ve aldığı paranın hakkını versin. Eğer veremiyorsa da antin kuntine gerek yok, “Ben yapamıyorum.” desin. Tekrar yapılanmak zor değil.

Yorumlar (0)