Suudi Prens, M.United'a 22.5 milyar TL'lik teklif sundu!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman, Manchester United kulübü için 22.5 milyar TL değerinde bir teklif sundu, ancak bu teklifi kabul edilmedi.

SPOR 20.10.2019, 16:18 20.10.2019, 16:22
Suudi Prens, M.United'a 22.5 milyar TL'lik teklif sundu!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman, Manchester United'ın sahibi olmak için Glazer'e 3.5 milyar euro'luk (22.5 milyar TL) bir teklif yaptı sundu ancak reddedildi.

Takım ve Kraliyet Ailesi'ne yakın kaynaklarda yer alan kişilerin, The Mirror'a vermiş olduğu bilgilerde; Manchester United'ın sahibi Glazer ailesine kulüp içn 3. teklifini yapan Prens Muhammed bin Salman, teklifini 3.5 milyar euro'ya kadar yükseltti ancak yine kabul edilmedi.  Kulübü 2005'te satın alan Glazer ailesi, Manchester United'ı hiçbir teklif karşısında satmayacakları cevabını verdi.

Prens Muhammed bin Salman'ın kulübü satın alma kararından vazgeçmediği ve görüşmelere devam edeceği aktarıldı.

"En az 4 milyar euro"

New York borsasına kote olan Manchester United'ın 2.36 milyar euro piyasa değeri bulunuyor. Ligin başlangıcında 2.69 milyar euro olan Manchester United, saha içerisinde alınan skorlarla birlikte, borsa da da düşüşe engel olamadı.

New York borsasından bir uzman, "Manchester United'ın değeri 2.36 milyar euro ve satın almak için en az 4 milyar euro'luk bir rakamı gözden çıkarmak zorundasınız. Elbette, Glazerlar yine de satmak istemeyebilir." şeklinde bir yorumda bulundu.

Yorumlar (0)