Sürpriz iddia: Ronaldo'nun Avrupa macerası sona erebilir!

İddialara göre Brezilya ekibi Corinthians'ın teknik direktörü Vitor Pereira, Cristiano Ronaldo'nun transfer edilmesi için yönetime baskı yapıyor. Corinthians Kulübü Başkanı Duilio Monteiro Alves, Ronaldo'nun transferine ilişkin iddiaları doğruladı. Peki Ronaldo, sözleşmesinin bitimine 1 yıldan az süre kalmışken Manchester United'dan ayrılacak mı? İşte detaylar...

SPOR 06.08.2022, 00:06 06.08.2022, 17:22 Hakan Öksüz
Sürpriz iddia: Ronaldo'nun Avrupa macerası sona erebilir!

İtalyan ekibi Juventus'ta 3 yıl top koşturduktan sonra geçen yılın Ağustos ayında eski takımı Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo'nun adı transfer söylentileriyle gündeme geliyor. Portekizli yıldızın, İngiltere Premier Lig'de geçen sezonu 6'ncı sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde edemeyen Manchester United'dan ayrılacağı öne sürülüyor.

Vitor Pereira'nın hayali: Ronaldo!

İddialara göre 37 yaşındaki Ronaldo, kariyerini Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takımda sürdürmek istiyor. Ronaldo'yu kadrosunda görmek isteyen Corinthians teknik direktörü Vitor Pereira'nın, yönetime baskı yaptığı iddia ediliyor. Geçen sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Pereira, yüksek maaş teklifiyle gitmeleri halinde Ronaldo'nun Brezilya'ya gelebileceği düşünüyor.

Monteiro Alves: İstiyoruz, iddialar doğru!

Corinthians Kulübü Başkanı Duilio Monteiro Alves, Ronaldo'yu transfer etmek istediklerine ilişkin iddiaların kısmen doğru olduğunu söyledi. Alves, "Ronaldo gibi bir yıldızı kadromuza katmak isteriz. Bunun gerçekleşmesi zor bir rüya olduğunun farkındayım. Bununla birlikte futbolda hiçbir şey imkânsız değildir. Eğer Brezilya'da oynamak isterse bizi tercih edecektir." ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek

Portekizli futbol yıldızı, daha önce yaptığı açıklamalarda Manchester United'dan ayrılacağına ilişkin iddiaları reddetti. Takımda kalmak istediğine yönelik sinyaller veren Ronaldo'nun, İngiltere'den ayrılmaya sıcak bakmadığı iddia ediliyor. Bayern Münih ve Napoli gibi takımların, Ronaldo'yu transfer etmek için kulübü yokladığı söyleniyor. Ronaldo'nun Manchester United ile yaptığı sözleşme, 2023 yılının Haziran ayında sona erecek.

Yorumlar (0)