Sürpriz iddia: Feghouli, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti!

Galatasaray'da 5 yıl top koşturduktan sonra temmuz ayında kulüp ile yollarını ayıran Sofiane Feghouli'den gelen bir haber, hem yönetimi hem de taraftarları çileden çıkardı. Toplamda 1.2 milyon euroluk alacağının bulunduğunu belirten Cezayir asılı Fransız oyuncunun, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ettiği öne sürüldü.

SPOR 26.09.2022, 11:28 Hakan Öksüz
Sürpriz iddia: Feghouli, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti!

Geçen sezon 13'üncü sırada bitirdiği Süper Lig'e bu sezon hızlı bir giriş yapan Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk, bu sezonun hedefini "şampiyonluk" olarak belirledi. Mertens, Seferovic, Juan Mata, Mauro Icardi ve Torreira ile kadrosunu güçlendiren sarı kırmızılılar, önceki sezonu unutturmak istiyor.

Galatasaray'da 5 yıl top koşturdu

Galatasaray'da gelenler kadar gidenler de konuşuluyor. İngiliz ekibi West Ham United'dan 2017 yılında transfer edilen Cezayir uyruklu Fransız forvet Sofiane Feghouli, temmuz ayında sarı kırmızılılar ile yolları ayırdı. Galatasaray'da 5 yıl top koşturan Feghouli, iddialara göre ayrılığın ardından kulübü FIFA'ya şikayet etti. Taraftarlar, 32 yaşındaki golcünün şikayetini şaşkınlıkla karşıladı.

Toplamda 1.2 milyon euroluk alacağını istedi!

Toplamda 1.2 milyon euro alacağı olduğunu ve son 3 ayın maaşını alamadığını belirten Feghouli'nin, FIFA'ya şikayette bulunduğu öne sürüldü. Sarı kırmızılı formayı giydiği süre içinde en az 20 milyon euro kazanan forvet ile ilgili çıkan bu haber, taraftarları isyan ettirdi. Franız futbolcunun bu hamlesinin, yönetim tarafından tepkiyle karşılandığı kaydedildi. Galatasaray'da çıktığı 138 maçta 30 gol ve 31 asistlik performans sergileyen Feghouli, herhangi bir kulüple anlaşmadı.

Yorumlar (0)