Süper Loto

Oldukça yüksek ikramiye sunan Süper Loto oyunu da aynı şekilde yüksek rağbet gören yapıdadır. Çok sayıda takipçisi olan şans oyununda heyecan her hafta yakından takip ediliyor.

SPOR 10.06.2020, 22:19
Süper Loto

Şans oyunları birçok kişinin hayallerini gerçekleştirmek adına fırsat olurken bazıları için ise bağımlılık haline gelmiştir. Oldukça yüksek ikramiye sunan Süper Loto oyunu da aynı şekilde yüksek rağbet gören yapıdadır. Çok sayıda takipçisi olan şans oyununda heyecan her hafta yakından takip ediliyor. Tahmin üzerine kurulu oyunda 1 – 54 arasında ki rakamlar içerisinden 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmini ile kazanım elde edilmektedir. Milli Piyango İdaresi bünyesinde düzenlenen Süper Loto haftalık çekiliş şeklinde düzenlenmektedir.

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Öncelikle kupon doldurulması ile alakalı kuralları bilmek gerekir. Her bir kupon içerisinde 6 adet kolon bulunmaktadır. Kolon başına da toplam olarak 54 adet sayı bulunmaktadır. 1 adet kupon doldurmak istediğinizde 1 – 54 sayıları arasından 6 adet seçerek kalem ile işaretlenmelidir. Ayrıca dilerseniz de makineye otomatik doldurma talimatı vererek de oyuna dahil olabilirsiniz.

Seçimlerle ilgili uzun süreli tercihler de bulunabilirsiniz. Bunun için ise çoklu çekiliş seçeneğini tercih edebilirsiniz. 2, 3 ve 4 haftalık şekilde tercih edebilirsiniz. Yapılan değerlendirmelerde el ile doldurulan kuponun kazanma ihtimali ile makine ile doldurulan kuponların kazanma ihtimalleri de birbirine yakın değerdedir. Kolonda bulunan 1 ila 54 sayıları arasından 6 adetini işaretledikten sonra kuponunuz hazır demektir.

Çekilişte belirtilen rakamlardan en az 3 tanesini doğru tahmin etmeniz gerekmektedir. İkramiye bedeli 3, 4, 5 ve 6 tahmin üzerinden kazananlara aktarılmaktadır. 6 bilen çıktığında büyük ikramiyeyi kazanmış demektir. 6 bilen kişi sayısına göre toplam ikramiye bedeli eşit şekilde dağıtılmaktadır. 6 bilen olmadığı zaman Süper Loto devri söz konusu olmaktadır. Her hafta yapılan çekilişte 6 bilen çıkana kadar devir devam etmektedir. Bazı dönemlerde haftalarca doğru bilen çıkmadığı için büyük ikramiye beklenenin çok üzerine çıkmaktadır.

Süper Loto Çekiliş Tarihleri

Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenen Süper Loto çekiliş tarihleri gün bazına göre yapılmakta olup, her hafta Perşembe günü çekiliş gerçekleştirilmektedir. Noter huzurunda yapılan çekiliş saat 21:15’de gerçekleştirilmektedir. Çekiliş sonrası belirlenen rakamlara göre kazanıp kazanmadığınızı da kısa sürede denetleyebilirsiniz. Her hafta büyük ikramiyeye ulaşma ihtimalinize göre değerlendirmenizi yapabilirsiniz. Şans oyunlarında belirlenen düzene göre sistematik verileri de inceleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Süper Loto, Süper Loto devri, Süper Loto çekiliş tarihleri

Meta: Oldukça yüksek ikramiye sunan Süper Loto oyunu da aynı şekilde yüksek rağbet gören yapıdadır. Çok sayıda takipçisi olan şans oyununda heyecan her hafta yakından takip ediliyor.

Yorumlar (0)