Süper Lig'de 2 maçta 5 kırmızı kart çıktı, kazanan çıkmadı!

Süper Lig'de 5. haftada 4 kırmızı kartın çıktığı Antalyaspor-Gaziantep maçı ve 1 kırmızı kart çıkan Karagümrük-Kasımpaşa maçından 3 puan çıkmadı.

SPOR 18.10.2020, 19:40 18.10.2020, 20:00
Süper Lig'de 2 maçta 5 kırmızı kart çıktı, kazanan çıkmadı!

Süper Lig’in 5. haftasında Tamer Tuna’nın çalıştırıcılığını üstlendiği Antalyaspor ve Marius Sumudica’nın ekibi Gaziantep FK kozlarını paylaştı.

Antalya Stadyumu’ndaki karşılaşma 1-1 sona erdi ve maçta 4 kırmızı kart çıktı.

Mirallas kırmızı kart gördü

Antalyaspor, yeni transferi Sidney Sam’in 3. dakikada atmış olduğu golle öne geçti. Gaziantep’in yıldız transferi Kevin Mirallas 26 ve 28. dakikada görmüş olduğu kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve ilk devre bu skorla sona erdi.

Sumudica, ikinci yarıya gelindiğinde Amadej Vetrih ve Enver Cerk’in hamleleriyle oyuna dahil oldu. İkinci yarının 65. dakikasına gelindiğinde Junior Morais kırmızı kart gördü ve konuk ekip sahada 9 kişi kaldı. Sumudica bu defa Furkan Soyalp ve Jefferson’u oyuna sürdü. 70. dakikaya gelindiğinde skorda da denge sağlandı.

Gaziantep FK 4, Antalyaspor 8 puanda

Nefeslerin tutulduğu maçta Koray Gençerler, 79. dakikadaki müdahalesinin ardından bu kez Sidney Sam’e kırmızı kart gösterdi.

90+6’ya gelindiğinde kırmızı kart gören Ufuk Akyol ile birlikte iki takım da maçı 9 kişi olarak bitirdi. Maçta 3 puan için yoğun çaba sarf edilirken başka gol sesi ise gelmedi.

Bu sonuçla birlikte Antalyaspor puanını 8 yaptı, Gaziantep FK, 4. beraberliğini aldı ve 4 puana çıktı.

Ligde bir sonraki haftada Başakşehir evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Konyaspor ise Gaziantep FK’ya konuk olacak.

Kasımpaşa ve Karagümrük de yenişemedi

Süper Lig’de başka bir maçta ise Kasımpaşa, Karagümrük’e konuk oldu. Vefa Stadyumu’ndaki bakım çalışmaları sebebiyle Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karagümrük, 45+1 dakikada Artur Sobiech’in atmış olduğu golle beraber öne geçti. 47. dakikada ise Kasımpaşa Aytaç Kara’nın golüyle skoru 1-1 yaptı.

Karagümrük’te 69. dakikada oyuna giren Jimmy Durmaz, 74. dakikada direkt kırmızı kart alıp oyun dışı kaldı.

Ligde ikinci beraberliğini alan Karagümrük, 8 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 2. sıraya çıktı. Sezonda ilk defa sahadan beraberlikle ayrılan Kasımpaşa ise puanını 7 yaptı ve maç fazlasıyla 8. sırada yer aldı.

Gelecek hafta Karagümrük Alanyaspor deplasmanına konuk olacak. Göztepe ise Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Yorumlar (0)