Süper Lig maçları iki hafta şifresiz yayınlanacak

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3 ila 13 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Süper Lig karşılaşmalarının şifresiz olarak yayınlanacağını ifade etti.

SPOR 01.03.2023, 21:15 01.03.2023, 23:07
Süper Lig maçları iki hafta şifresiz yayınlanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF (Türkiye Futbol Federasyonu), beIN Medya Grubu ve Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın iş birliği ile organize edilen, çok sayıda spor kanalı ve kulüp televizyonu ile radyoların yanı sıra pek çok dijital medya kanalından naklen yayınlanan dayanışma ve yardım kampanyasının açılış konuşmasını Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu gerçekleştirdi.



"Süreci hep beraber yürüteceğiz"

Kasapoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"Millet olarak çok zorlu günlerden geçiyoruz. Acımızı azaltacak yol, müşterek değerlerimizi bir araya getirmek, beraberlik ve birlik içinde olmaktır. Depremin ilk günü itibarıyla aziz milletimiz bu ruhu ortaya koydu. Milletimiz ve devletimiz ilk an itibarıyla omuz omuza oldu. İnşallah omuz omuza süreci hep beraber yürüteceğiz. Art arda meydana gelen depremlerde spor camiamızın seferber olması, yaraları sarabilmek için birbirine sımsıkı kenetlenmesi gurur verici. 



"Tarihi bir dayanışma örneği"

Spor sadece fiziksel bir efordan ibaret değildir. Spor bir centilmenlik dayanışması, dostluk köprüsüdür. Moral veren bir kuvvettir. Bu akşam da buna tanıklık ediyoruz. Forması, arması birbirinden farklı olsa da müşterek duyguların birleştiği tarihi bir dayanışma örneği sergileniyor.



"Maçlar şifresiz olacak"

Spor camiası yalnızca zor günlerde değil her zaman bu beraberlik ve birliği ortaya koymalıdır. Bu zor günler de elbet geçecektir. Yaralarımızı sararken sporun birleştiren, iyileştiren kuvvetini her zaman göstereceğiz. Değerli sporseverlere şunu dile getirmek istiyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak beIN Medya Grubu ile görüşme sonucunda, sporun birleştirici kuvvetinin altını çizmek amacıyla ligin ilerleyen iki haftasında bütün futbol karşılaşmaları şifresiz olarak herkese açık olacaktır."

Yorumlar (0)