Süper Lig'in en genç golcüsüne sürpriz talip!

15 yaşında forma şansı yakaladığı Kayserispor’da gol sevinci yaşayarak Süper Lig tarihinde yerini alan Emre Demir’e sürpriz talip çıktı.

SPOR 14.11.2019, 11:52 12.01.2020, 18:11
Süper Lig'in en genç golcüsüne sürpriz talip!

Henüz 15 yaşında forma şansı bulduğu Kayserispor’da fileleri havalandırarak Süper Lig tarihine geçen Emre Demir’e sürpriz talip...

Sarı-Kırmızılı takımın genç yıldızına İspanyol devi Valencia’nın talip olduğu iddia edildi.

Teknik direktör Bülent Uygun’un adeta üzerine titrediği Emre, 3 yıl önce Barcelona’dan davet almış ve bir süre Katalan devinde futbol eğitimi aldıktan sonra tekrar Kayserispor’a dönüş yapmıştı.

Valencia oyuncu izleme komitesinin yakın markaja aldığı Emre Demir için İç Anadolu takımına resmî teklifte bulunacağı tahmin ediliyor.

Peki Emre Demir Kimdir?

Kayserispor'da forma giyen Emre Demir Gençlerbirliği karşısında golünü attı ve Süper Lig tarihinin en genç gol kaydeden futbolcu ünvanını kazandı.

İstikbal Mobilya Kayserispor'un 15 yaşındaki genç yıldızı Emre Demir, Süper Lig'in 11. hafta maçında Gençlerbirliği filelerini havalandırarak lig tarihinin en genç golcüsü oldu.

Eryaman Stadı'nda oynanan maçın 68. dakikasında Bernard Mensah'ın yerine oyuna dahil olan Emre Demir, 3 dakika sonra golünü kaydetti. 

15 Ocak 2004 doğumlu olan Emre, 15 yaş 9 ay 25 günü doldurduğu gün, Süper Lig'de gol heyecanını yaşadı. Bu gol, genç futbolcunun tarihe geçmesini sağladı.

"Avrupa'ya gidip Türkiye'yi temsil etmek istiyorum" demişti

2-1 yenildikleri Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalar yapan Emre Demir, "Gol attığım için mutluyum ama buradan 3 puan almak istiyorduk. İnşallah kenetlenerek üst sıralara çıkmak istiyoruz. Şans verildikçe daha iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum. Daha istekli olup Kayserispor'u ve ailemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Hedefim Avrupa. Avrupa'ya gidip Türkiye'yi temsil etmek istiyorum. Soyunma odasında hocam ve ağabeylerim tebrik etti." ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar (0)